Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Само единият от двамата загинали в катастрофата в неделя сутрин в Калабрия е бил идентифициран досега. Той е български гражданин, роден през 1981 г. и неговото семейство в България е било уведомено за смъртта му. Това казаха за „24 часа” от участъка на карабинерите в Кориляно Калабро, които работят по случая.

За другия загинал при катастрофата още не се знае нищо, властите все още не успяват да достигнат до самоличността му и да уведомят близките му. За да стане това, ще са необходими няколко дни, казаха още карабинерите. Никой от пътуващите в българската кола не е имал какъвто и да бил документ.

Трите момичета в българската кола са ранени и са в болница. Заради тежкото им състояние властите все още не могат да ги идентифицират. Според карабинерите не е изключено да бъдат и румънки, но и това не е сигурно.

Не ся ясни още и причините, довели до катастрофата на пътя до Кориляно Росано, близо до Козенца. При челния сблъсък между българската и италианската кола пострадаха и четирима италиански младежи.