Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В началото на януари тази година Наталия Гуркова публикува една стара и една нова снимка от едно и също място в Дубай преди и след 15 години. Над публикациите тя написа: “Бурж Ал Араб - 15 години по-късно”, “Честита 15-годишнина, любов моя”.
В началото на януари тази година Наталия Гуркова публикува една стара и една нова снимка от едно и също място в Дубай преди и след 15 години. Над публикациите тя написа: “Бурж Ал Араб - 15 години по-късно”, “Честита 15-годишнина, любов моя”.

Съпругът ѝ Джордже Михалевич

бе застрелян в колата си в ЮАР

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич бе разстрелян в понеделник в ЮАР. Убийството е станало в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург.

Джордже Михалевич си тръгнал от ресторант, в който обядвал. На светофар до него спрял мотор с двама бели мъже, които открили огън по автомобила му - синьо порше. Новината бе съобщена първо в туитър от местната разследваща журналистка Манди Уинър. В няколко последователни поста тя добавя допълнителна информация за убийството, за самия Джордже Михалевич и за срещата ѝ с него преди няколко години. Паралелно с това пуска и информация за два пожара в града, коментирайки, че трите инцидента един след друг са много странни.

Манди Уинър пише още, че за родения в Черна гора 43-годишен мъж се говорело, че имал познанства в подземния свят, но добавя, че в интервю пред нея той бил категоричен, че

бизнесът му е

абсолютно чист

и законен. Заради контактите си в светските среди той бил наричан Джордж Холивуд. В ЮАР се занимавал с диаманти и финанси, движейки компаниите Sandton Gold, Diamond Exchange и Salon Prive.

За убийството полицейският говорител в Бедфордвю Андре де Жардер обяви: “Жертвата е спряла на светофара до “Клоуф” и “Ван Бюрен роуд”. Докато е чакал на светофара, до него е спрял мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава.” Манди Уинър пък добавя в постовете си, че на мястото не са открити гилзи от стрелбата.

Малко преди да бъде застрелян, Джордже Михалевич актуализира снимката си във фейсбук и си разменя шеговити закачки с приятел, който коментира кадъра. След като се появи новината за смъртта му, в профила му започнаха да валят постове на негови близки и приятели. Освен че изразяват скръбта си, всички пишат, че Джордже е изключителен мъж с огромно сърце и душа,

от когото са

научили много

В момента Наталия Гуркова е в София и е научила за убийството на съпруга си от полицейски инспектори. Тя остава сама с двете им деца - Джорджия, която е на 9 години и вече върви по стъпките на майка си, печелейки конкурси за красота, и 5-годишния Кристиян. 

Наталия и Джордже се срещат преди 15 години. Мис България 1998 е на почивка на остров Мавриций, а след това заминава за ЮАР на гости на своя приятелка, където среща бъдещия си съпруг. Първоначално поддържат връзка от разстояние, но чувствата между двамата са много силни и красавицата се мести да живее в ЮАР.

Вдигат голяма сватба през 2009 г. в България и тъй като не успяват да пристигнат всичките им приятели, разпилени по цял свят, идеята е да направят още две - една в Черна гора и една в ЮАР. Но Наталия забременява с дъщеричката им и се отказват от другите две тържества.

Покрай бизнеса на съпруга си красавицата отваря луксозен бутик за бижута с диаманти в ЮАР. Занимава се с него няколко години.

В Йоханесбург семейството живее в голяма къща, която като повечето домове се пази с камери, с високи огради, по които минават жици с ток, имат и охрана.

Заради високата престъпност там разходките по улиците са немислими. Наталия се движи само с кола, но

дори в

автомобила

е опасно

Затова повечето жени са с джипове. За да не бъдат нападнати на някой светофар, не спират на червено, само намаляват, оглеждат се и преминават.

Забременявайки с Кристиян, Наталия решава да се прибере в България най-вече заради сигурността на децата си. Но продължава да пътува между София, Черна гора и Йоханесбург. Тогава тръгват слухове, че е била отвлечена и това е причината да се върне в страната ни. 

Автомобилът, в който бе застрелян Джордже Михалевич.  СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА НАТАЛИЯ ГУРКОВА ВЪВ ФЕЙСБУК И ПРОФИЛ В ТУИТЪР НА МАНДИ УИНЪР
Автомобилът, в който бе застрелян Джордже Михалевич. СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА НАТАЛИЯ ГУРКОВА ВЪВ ФЕЙСБУК И ПРОФИЛ В ТУИТЪР НА МАНДИ УИНЪР

Появяват се информации и че бащата на Джордже е бил убит. Тя отрича и двете клюки, а за свекъра си добавя, че е починал при усложнение след операция.

Със съпруга ѝ често обикалят различни красиви и екзотични дестинации. Това лято също пътуват доста, красавицата пуска в социалните мрежи снимки от почивките им, а на кадрите двамата изглеждат влюбени като в началото на връзката им.

Последната им обща снимка е от средата на септември в софийски нощен клуб. Под нея приятелите им коментират, че двамата са много красива двойка, и им пожелават винаги да са толкова щастливи. (24часа)