Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Треньорът на загиналите футболисти: Тежко е за всички ни, нищо не може да ги върне Треньорът на загиналите футболисти. Кадър: NOVA

Една четвърт от отбора вече го няма. Иво бе най-малък. Треньорът го хареса, настоя да го задържим. Всяко едно от момчетата е имало месторабота. Футболът е бил извън трудовите им задължения, заяви кметът на Павликени Емануил Манолов пред NOVA.

 Той добави, че ще изчакат резултатите от разследването, но човекът, който може най-добре да обясни какво е станало, е шофьорът на камиона.

В Павликени е ден на траур заради футболистите, които загинаха в катастрофа в четвъртък. Тежкият инцидент стана на пътя Плевен – Русе, в района на село Горна Студена.

Мъжете, които са от отбора в Павликени, се прибирали от футболен мач. На знак „Стоп“ шофьорът на автомобила не спрял и пресякъл пътя на тир. След тежкия удар колата била смачкана до неузнаваемост и се наложило екипи на пожарната да режат ламарините, за да извадят жертвите.

"Това кръстовище е известно като кръстовище на смъртта. Там често стават катастрофи, често завършват със смъртни случаи", каза Монолов.

"Тези опасни кръстовища трябва да бъдат сигнализирани допълнително", добави той.

"Тежко е за целия град, за нас, за мен като треньор. Нищо не може да ги върне. Почти всички колеги ми се обадиха. Вярвам, че Футболният съюз ще направи така, че паметта на тези момчета да бъде почетена", заяви треньорът на загиналите футболисти. 

Коментара ()

Вашият коментар