Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛОШО: Димитър Борисов не може да използва сметките си и ще има проблеми с организацията на зимните лагери.
ЛОШО: Димитър Борисов не може да използва сметките си и ще има проблеми с организацията на зимните лагери.

 

Кризата около празниците покоси и ЦСКА. "Армейците" отново забавиха заплатите на своите играчи.
Футболистите не са получавали средства от октомври.
"Цирковете започнаха със старата песен - призна един от играчите на "червените". - Никой не ти казва кога ще вземеш пари. Оказва се, че някои от момчетата са получили, но не цялата сума. Трябва да се молиш, за да те огрее."
Проблемите идват от запорираните сметки на клуба. Ръководството на ЦСКА няма право да оперира с банковите си активи, което пречи на нормалното функциониране на фискалните операции.
Неприятностите могат да нарушат плановете за зимна подготовка. "Армейците" трябва предварително да преведат капаро за евентуалните си лагери в чужбина. В момента са блокирани и трансферите на най-актуалните играчи на клуба като Спас Делев, Мариньос и Шеридан.

Завръщане на "Армията"

Ръководството на ЦСКА си прави сметка да се завърне на своя стадион "Българска армия" за пролетния дял от шампионата. Съоръжението не получи лиценз преди старта на първенството. Това принуди "армейците" да ползват под наем стадион "Васил Левски", където своите домакински мачове играе и "Локомотив" (Сф).
"Със сигурност се завръщаме на "Българска армия", обяви президентът на ЦСКА Димитър Борисов. Неговите планове не са съгласувани с министерството на спорта, което е собственик на спортното съоръжение. "Червените" дължат 7-цифрена сума за ползването на комплекса и тренировъчната база "Панчарево".