Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Страна, чиито официални органи не разкриха кой точно уби Георги Марков с капсулите от рицин, трудно ще признае убийството с химическо оръжие от руски агенти. Нали те са им дали отровата преди четиридесет години. Днес управляват идейните наследници на хората, които наредиха убийството. Нали официално Борисов призна, че се учи от Живков, а Нинова се врече във вярност в къщата му в Правец.

ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти, Воля нито ще отбележат 40 години от убийството на Георги Марков, нито ще се присъединят към нормалните и свободни държави в осъждането на безпрецедентното за цялата следвоенна история употреба на химическо оръжие на чужда територия в Европа.

Всичко има един единен корен - идеен и партиен.

Да, дами и господа, Владимир Путин до края на живота си ще бъде с висящ процес в Хага за престъпление срещу човечеството!!!

Нашият дрейф в източна посока продължава. Чакат ни поредица от беди - нито Белене, нито Турски поток, предстои и рязко влошаване на режима на работа на руските компании в Европа.

И голяма мъка за нашия "елит" - те друго не могат - освен да печелят чрез политическо брокерство на руски проекти и интереси.

Поклон пред паметта на Георги Марков! Тази усмивка не можаха да му простят.

*Коментарът е от фейсбук