Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През 1954 г., на 10 август, в САЩ е забранена комунистическата партия. Това обяснява защо днес САЩ са първа световна сила. Защото навреме са разбрали, че комунисти не трябва да управляват, не трябва да стигат до властта. Защото са съсипници на държавата. Затова и оттогава, до днес, в САЩ няма нито един комунист в Конгреса и Сената. Американският народ за комунисти не гласува. У нас комунисти има под път и над път, и затова от много десетилетия държавата ни крета. Същевременно самите нашенски комунисти си пращат отрочетата в САЩ – акъл там да вземат. Дори и президентът наш – също за акъл в САЩ е ходил. Но за кратко време и това му личи.

Как да го кажа по-ясно. Бедите на България идват от това, че българи са ставали и още са комунисти. И не забранихме БКП, а оставихме нейните членове да се преименуват на социалисти, а някои и да прехвърчат в други партии. Трансформацията от комунист в социалист се оказа по-неуспешна дори от Дарвиновата теория, според която която маймуната става човек. У нас това трансформиране не се получи. Вероятно не се е получило и в САЩ, защото там и социалистическото никакво го няма. Но има силна държава, в която мерак имат да живеят отроците на почитателите на социалистическите революции – руснаци, българи, китайци, кубинци...

На 10 август 1987 г., т.е. преди само 31 години, в София бе официално открит паметникът „1300 години България”, същият който вече го няма. И слава Богу! Защото не бива една европейска столица да се загрозява допълнително от комунистически плашила. Стигат ни самите живи комунисти. Та, такива ми ти работи на 10 август.