Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Случи се нещо, в което вярвах до последно, че ще се случи. Нито за секунда не съм и няма да се разколебая в успеха му. Силно вярвам, безкрайно го искам. Актьори срещу Берое в подкрепа на Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански"!

Благодаря от цялото си сърце на всички колеги, които застанаха със сърцата си зад International Student Theater Festival “Danail Chirpansky” и са готови да излязат на големия терен за нас: Bashar Rahal - Башар Рахал, Ники Илиев (Niki Iliev), Martin Ghiaurov, Aleksandar Aleksiev, Velislav Pavlov, Nikola Stoianov, Ivaylo Zahariev, Станимир Гъмов, Nikolay Mutafchiev, Vladimir Lyutskanov, Julian Petrov, @Атанас Атанасов (Atanas Atanassov)), Дарин Ангелов, @Деян Ангелов и Valeri Iordanov

Благодаря на Geri Mincheva за визията на това събитие, която създава безвъзмездно за нас!

Благодаря на Niki Litov за прекрасните фотографии, които безвъзмездно направи на актьорите!

Благодаря на Zhivko Todorov за разрешението този мач да се състои на стадион "Берое" в Стара Загора и за подкрепата на общината!

Благодаря на ръководството на Beroe за това, че ни повярваха и са заедно с нас в тази кауза!

Благодаря на Ваня Джаферович (Vanja Dzaferovic) за съдействието и публично му се извинявам за безкрайните смс-и и разговори по телефона - побърках го този човек ?

Благодаря на @Violeta Yordanova Apostolova за светкавичната реакция за заснемане на автобуса на "Берое" в името на добрия ни бъдещ плакат ?

Благодаря на Flair, че ни обърнаха внимание, че ни повярваха и че ще направят най-прекрасните екипи, с които актьорите да излязат на терена!

Благодаря на EVENTIM за протегнатата ръка, без която реализацията на мача щеше да се превърне в ад!

Благодаря на всички около нас, които не се отказват да ни вярват, когато заговорим за “невъзможните неща”! Защото няма невъзможни неща!

Благодаря предварително и на всички вас, които ще си купите билети, независимо дали ще можете да дойдете на стадиона, защото подкрепата ви е важна както за фестивала, така и за развитието на културата.

Благодаря на сина си - Филип, за търпението към мен и моето отсътсвие... Никога няма да мога да му се реванширам за това, но знам, че МСТФ “Данаил Чирпански” ще бъде нещото, което ще го накара да се чувства горд с шест жени ?

Благодаря на Dafina Belcheva за цялата любов,грижи и помощ!

И не на последно място - благодаря на Мартин Гяуров за всички съвети, бележки, корекции и безкрайна любов! Обичам те, спътнико мой!

Линк към Ивентим, за да си купите билети - в коментар.

*От фейсбук!