Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Преди няколко дни постнах новина за убийството на доцента от Пловдив и предположих две неща, които се изясниха:

1. Че въпросната съпруга е имала познанство с убития от по-рано.

Оказва се, че тя явно е била слаба студентка, защото още от 2005 г. е търсила доцента за помощ и са се познавали интимно.

2. Че околните ще зареват колко мил и безобиден човек е убиецът съпруг.

Ето: Като много кротък човек описват и Илия Стоичков в родното му село Триводици, община Стамболийски. "Не сме очаквали такова нещо. Абсолютно никакви проблеми не сме имали с Илия. Той е много кротък човек. Когато разбрахме, че е арестуван, първо помислихме, че е участвал в катастрофа", каза кметът на Триводици - Симеон Димитров. И той, и останалите хора от селото останали шокирани, когато разбрали каква е истината.

Само не разбрах как тоя кротък човек е потрошил неузнаваемо и смъртоносно 70-годишния старец.

Ето едно семейство, което сигурно е било за показ като нормално, докато не е изявило истинската си природа.

Интересно защо шавливата съпруга, която е участвала в убийството на стареца и после е скрила бухалката, с която му е разкъсан анусът, все още не е арестувана.

Изуми ме и факта, че докато убивал доцент Нейков, задържаният за зверството Илия Стоичков успял и да го ограби. Илия издърпал златния синджир от врата на жертвата. После жена му взела бижуто и го оставила в заложна къща в град Стамболийски.

Адвокатката на задържания поиска от съдебния състав да го пусне под домашен арест или срещу парична гаранция, защото имал дете.

Такива родители заслужават смъртна присъда, а децата им трябва да бъдат дадени на приемни родители.

От фейсбук