Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: pixabay
СНИМКА: pixabay

Братя -близнаци от Карлово са задържани в полицията в Пазарджик, след като разменили документите си и опитали да измамят униформените при проверка, съобщи говорителят на полицейската дирекция Мирослав Стоянов.

Около 1ч. миналата нощ в полицейското управление бил получен сигнал за два съмнителни автомобила на улица в пазарджишкото село Ивайло. Изпратеният на мястото автопатрул засякъл лек автомобил " Мазда" с пловдивска регистрация и джип " Сузуки" с чужди номера. Колите били спрени за проверка.

Зад волана на маздата бил карловеца Борис Н., а на седалката до него 38-годишния Христо Б. Сузукито било управлявано от брата-близнак на Христо - Румен Б. При последвалата проверка станало ясно, че временните номера на джипа са изтекли.

Освен това полицаите се усъмнили и в документите, дадени им от водача. Оказало се, че Румен Б. всъщност няма шофьорска книжка, поради което с близнака му Христо си разменили документите, полицаите обаче ги разобличили. Братята ще бъдат съдени по бързата процедура за опит за измама на длъжностни лица.