Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НАЙ-ИЗВЕСТНАТА двойка в порното се събира отново след 18 години, общо девет филма за възрастни и четири присъди в затвора. Ейми Фишер и Джоуи Боутафуоко промениха порното и шоубизнеса завинаги.
Към 1992 година Ейми е невинна 17-годишна лолитка, прелъстена от два пъти по-стария от нея собственик на автосервиз Джоуи. Той има две деца и съпруга Мери.  Дивата брюнетка решава да вземе нещата в свои ръце и да се отърве от конкуренцията. На фаталната дата 19 май 1992 17-годишното момиче чука на входната врата на дома на семейство Боутафуоко. Когато неподозиращата нищо съпруга отваря, Ейми я прострелва директно в лицето с ловна пушка.
Инцидентът обикаля американските щати надлъж и нашир. Съученички на Ейми и работници в автосервиза на Джоуи се надпреварват да се показват по телевизията. Съпругата оцелява на косъм. Невръстната мацка е осъдена на 7 години затвор. В пандиза тя изучава всички сластни трикове на лесбосекса, които я изстрелват на върха на порнокласациите след излизането й.
"Толкова бях сърдита на Джоуи, и на всички мъже изобщо, че реших да правя повече секс само с жени. Бях в обща килия със здравенячки, прекарали по десетина години зад решетките. Знаеха неща, от които и до днес ми се завъртява главата", споделя относно престоя си в затвора палавата брюнетка.
Междувременно Джоуи се разделя със съпругата си, излежава шест месеца за изнасилване на малолетна, и разкаян се връща отново при Мери. Заради стрелбата тя е с парализирани лицеви нерви. Въпреки това Ейми Фишер не съжалява за стрелбата.
"Заслужаваше си го! Заслужаваше и много повече!", казва пандизчийката. След като излиза от затвора през 2000 г., тя става златна мина за порнопродуцентите. Всеки американец във възрастовата граница 17 до 70 знае историята за прелъстената ревнива лолитка. И няма търпение да я види да си го връща на двама-трима. Ейми Фишер започва да се снима в лесбийско порно и става звезда.
"Една вечер се събудих много жадна. Станах да си взема чаша вода и заварих Джоуи на дивана, потен и треперещ на порнофилма на онази мръсница. Казах си, че бях дотук. На другия ден подадох молба за развод. Явно изобщо не му е преминала страстта към нея", обяснява стреляната съпруга Мери.
След развода вече свръхизвестния Джоуи се отдава на разврат. Всяка вечер е с различна жена, снима се в порноклип, влиза в затвора за обида на проститутка. Порнопродуценти се надпреварват с тлъсти пачки да предлагат оферти да заснемат на лента изпълненията на най-извратената двойка на Америка. Джоуи се съгласява с охота. Палавата Ейми не.
Към 2006 актрисата има три деца, прекрасен съпруг и перфектна кариера в лесбопорното. Няма и намерение да се забърква отново със застаряващия женкар, дори и на лента.
До 2010 година, ноември.
Папараци наснимат в Сентрал парк в Ню Йорк Ейми и Джоуи заедно.  Междувременно втората съпруга на Джоуи подава документи за развод. Едва ли е съвпадение фактът, че партньорът в живота на Ейми също преди месец се среща с адвокат, за да договори детайли около раздялата на него и порнокралицата Ейми.


Съпругата:


Те са двойка социопати

СЛЕД развода с Джоуи Боутафуоко бившата му съпруга Мери също се оказва на плюс от семейните неразбории. Издава книга, която се превръща в бестселър. Всяка средностатистическа американска домакиня с нетърпение научава неволите на предадената съпруга. Ето какво пише вече милионерката Мери в предговора на книгата си.
"Една вечер, самотна сърфирах из интернет. Не можех да заспя. Видях в уикипедия значението на думата социопат. В тази секунда разбрах, че съм била женена 25 години за нелечим социопат. Добре, че си намери Ейми, та са си лика прилика", обяснява съпругата Мери.

 

 

 

Мери Боутафуоко
Мери Боутафуоко