Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сидеров към Цветанов: Русия и Китай заплаха за мира? Груба грешка? Волен Сидеров Кадър: Нова тв

Лидерът на “Атака” кани заместника на Борисов на “неделно училище по политиката

Лидерът на “Атака” и шеф на депутатите от “Обединени патриоти” Волен Сидеров чака заместника на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов на “неделно училище” по политика. Това обяви самия Сидеров пред Нова тв, а поводът – думите на Цветанов след Междупарламентарно заседание Европейски парламент – Конгрес на САЩ, че “Русия и Китай са едни от основни потенциални заплахи за мира и стабилността”.

??“Това е груба грешка, такива думи не се говорят. Да кажеш, че Русия и Китай са заплаха за мира – това е груб дипломатически гаф. Отдавна съм казал, че съм готов да направя неделно училище, да изнасям лекции...”, заяви Сидеров в коментар на казаното от Цветанов. Според националиста подобни коментари са във вреда на България, а и имало обективни факти, които говорят, че не Русия и Китай, а “други империи” са заплаха за мира, защото “палят войни”. ??

Според Сидеров на Цветанов вероятно му се иска да се хареса на американците, но това се случва, докато президентът на САЩ Доналд Тръмп подписва за среща с президента на Русия Владимир Путин. Лидерът на “Атака” попита какво ще стане с “ентусиазма, ще го нарека комсомолски” на Цветанов в тази ситуация.

??Сидеров отново каза, че България трябва за признае Крим за руски и заяви, че ако България първи направи тази крачка – ще спечели – и в икономически план. ??Водачът на управляващите “Обединени патриоти” заяви още, че Европа под “американски натиск” и заради “мрежата на Сорос” е приемала мигранти от Близкия Изток и Африка. Самата мигрантска вълна пък била предизвикана от политиката на САЩ - “разрушиха Либия, Египет, Ирак, Сирия – там не успяха, защото се намеси Русия”.

Коментара ()

Вашият коментар