Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Масирани полицейски операции се провеждат през последните два дни на територията на общини от Пазарджишка област, съобщи за "24 часа" говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Тяхната цел е откриване на издирвани лица, леки автомобили и акцизни стоки, превенция на пътната безопасност.

Днес над 60 служители от всички районни полицейски управления в региона и служители на пловдивската жандармерия блокираха входно - изходните пътни участъци на община Велинград, където основен акцент в операцията беше незаконният добив и кражбата на дървесина. Осъществяваха се проверки и претърсвания в ромските махали на курортния град. Резултатите от акцията ще станат ясни в сряда.

Подобни масирани проверки са били проведени в понеделник в общините Пазарджик и Лесичево. Само в рамките на няколко часа съвместните екипи са извършили проверки на 746 лица от двете общини, 717 МПС, 148 търговски обекта и питейни заведения. За резлични нарушения са били съставени 95 акта, както и 309 фиша за нарушения на пътния закон. Открити и иззети са цигари без бандерол и сух нарязан тютюн.

Акциите ще продължат и ще обхванат всички 12 общини на региона.