Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тук ще откриете брандовете, осигуряващи най-висока издръжливост и най-високо качество

Вече има място, където всички запалени мотористи могат да открият качествена и издръжлива мото екипировка на добра цена - онлайн магазин Linson Moto.

Онлайн магазинът разполага с два физически магазина в София и Плевен и предлага богато разнообразие от качествена мотоциклетна екипировка от водещи световни производители като ALPINESTARS, DAINESE, RST, NITRO, AKITO, O‘NEAL, AKITO, AGV, A-PRO, WULFSKIN, G-MAC , ARAIQ, GT-AIR, SHOEI, VIPER, SHARK и други марки. Тези марки са си извоювали през годините авторитетното име на бранд, който създава висококачествена екипировка за мотори, която е с дълъг живот и осигурява максимално удобство и защита, които са необходимост за всеки моторист.

Linson Moto предлага богато разнообразие от различни модели и размери от всички елементи на моторната екипировка и различни мото аксесоари. Предлага се както нова екипировка за мотори, така и употребявана на двойно по-ниски цени от тези на чисто нови модели. Цялата мото екипировка притежава международни сертификати за качество и издръжливост

Екипировката втора употреба, предлагана от магазина е прегледана за недостатъци и дефекти и тествана за качество. Въпреки, че е втора употреба, екипировката е с почти нулеви следи от употреба, и осигурява добро качество, защита и дълъг живот на употреба.

В магазина ще откриете каски с креативен дизайн, изработени от издръжливи материали, мото якета, кожени и текстилни екипи, текстилни и кожени панталони, мото дънки, бричове, дамски и мъжки мото тениски, джърсита, ботуши, кецове за мотор, ръкавици, визьори за каски и защитни очила, ризници, термо бельо и термо чорапи, мото маски и бонета, слайдери за мото екипировка, а също и екипировка за мотокрос (каски за мотокрос, мотокрос екипи, суитчъри, бричове, джърсита, крос тениски, защитни очила, крос протектори, ръкавици, ботуши ).

Магазинът предлага също и различни по вид протектори като например протекторни налакътници, наколенки и ризници , протекторни гърбове за мотористи и протекторни колани, антифон/пинлок за каски, спрейове и кърпи за почистване на каски и екипировка, мото раници и чанти, портфейли, дъждобрани, мото ключодържатели, разговорни устройства, фенерчета и други.

Каските, предлагани в магазина биват full face, мотокрос, отварящи се и каски за скутери. Предлагат се както мъжки и дамски каски, така и за каски деца. Каските за мотор притежават международни сертификати за безопасност и качество като например DOT, и ECER 22-05 и SNELL.

Черупките им са с аеродинамична максимално олекотена форма и са изработени от издръжливи на износване материали като фибро стъкло, въглерод и карбонови нишки и имат динамични охладителни системи с отвори. Оборудвани са с лесно свалящи се удобни подплати от специално обработен микрофибър, изработени от дишащи материи, лесно регулиращи се каишки, интегрирани ISV визьори със защита против мъгла и надраскване. Предлагат се модели са с хомологация: ECE, ECE/DOT, NBR, AS-NZS, JIS, ECE-ASI.

За тези, които търсят оригинални части за своя мотор, онлайн магазинът предлага и разнообразие от маркови части и аксесоари за мотор, мото масла, както и почистващи препарати. Те са произведени от световноизвестни марки като HIFLO, K&N, BREMBO, LUCAS, NGK, FERODO, DENSO и други.

В Linson Moto ще откриете богата гама от гараж принадлежности за вашия мотор като въздушни филтри, запалителни свещи, , маслени филтри, масла, акумулатори и зарядни за акумулатори, вериги и пиньони мото гуми, спирачни дискове, съединители, накладки за мотор, краш тапи, черни слюди от висококачествен поликарбонат. В магазина ще намерите също и балансьори, гараж, LED мигачи, адаптери за моторни мигачи, лампови мигачи, въздушни филтри и карбуратори, универсални моторни огледала и адаптери за огледала, протектори за капачки , куфари и монтажни комплекти за куфари, чанти за мотор , дисаги , лепенки за резервоар и резервоарни капачки, адаптери за стойки, протектори за трипътник, осветление и стойки за мото номера, универсални ръкохватки за мотокрос, светлоотразителни ленти за джанти, покривала за мотор и мото седалки, дисково заключване за мотор, заключващи скоби и вериги, заключвалки и кабели за мотори, препарати за полиране, почистване и смазване на мотоциклети, тапи за ауспуси.

Ако се нуждаете от помощ при избор на каска, ако например не сте сигурни в размера, или се колебаете относно модел и дизайн, екипът на онлайн магазина ще отговори на всички ваши въпроси и ще ви помогне да направите най-подходящия избор на мото екипировка.