Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров възмутен: Не съм упълномощавал лицата Каракачанов и Симеонов да се срещат с Нинова Волен Сидеров СНИМКА: Архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се възмути от предстоящата среща на вицепремиерите Каракачанов и Симеонов с опозиционния лидер Корнелия Нинова. По темата той публикува гневен пост във фейсбук профила си.

Вижте целия текст тук:

"Във връзка с информацията, че коалиционните ми партньори от ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще се срещат с председателката на БСП Корнелия Нинова, която е политически опонент на управляващата коалиция, заявявам следното:

"Като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция.

Всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ. Те са извън решенията на коалиционния съвет на ОП, затова трябва да се смятат за нелигитимни.

В тази връзка отменям заседанието на ПГ на ОП във вторник. И очаквам изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика".

Коментара ()

Вашият коментар