Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Деси Банова бе на гости на предаването „На кафе“ при Гала в Нова тв заедно с майка си Лили и дъщеря си Йоана и говори за чудесата в живота им, които са се случили с помощта на Бог.

Първото било свързано с малката Йоана. Оказва се, че детето е проходило малко по-късно от очакваното, но това отново се е случило с помощта на Господ, на Великден. „Тя е кръстена в църквата свети Йоан в Семинарията. Отидохме там на Великден. Майка ми се притесняваше, кога това дете ще проходи. Минавайки под масата, тя тръгна сама. Баща й, той не можа да повярва. Това бе поредното чудо. Как да не вярва в чудесата човек“, разказа Банова.

Но чудесата не свършват до тук. Майката на Йоана разкри поредния знак за силната връзка на семейството с Господ. „Няма да забравя как, тя беше на няколко месеца, докато й сменях пелините, тя гледаше в тавана и си говореше с някой, все едно, че си комуникираше с някой там горе“, каза Банова. „През 2015 година изгубих баща ми. Тя бе на 4, аз й казах, че дядо й вече е на небето,. Година и половина по-късно тя каза, че дядо Стоян е вече звездичка и чака да се роди отново. Това тя научила от небето“, добави Деси.

"Случи се така, че трябваше да ме оперират, но аз не исках да ги притеснявам вкъщи. Казах им, че отивам на командировка. Мина една седмица. Изписаха ме, благополучно бе всичко. Когато ме качваха в колата, започнаха да ме подготвят, че Деси нещо има шевче на главата. Притесних се. Видях я, че играе, че е весела, че всичко е нормално . Но след два дни чух майка ми да казва, че Деси я е бутнала кола. Тогава вече се изплаших. Оказа се, че Деси заедно с приятелки са пресичали неправилно, тичайки за рейса, и таксиметров шофьор я е бутнал“, разкри Лили.

„Странното е, че това се случва в същия ден на моята операция. Изписват ни в един и същ ден, в едни и същи часове. Много странни съвпадения. Започнах да броя колко шева има . Оказа се, че шевовете ни са еднакви на брой“, разкри още майката на Деси Банова.

По думите на майка и дъщеря, те вярват, че тогава им се е явил ангел, който им е помогнал. „Историята започва преди това. Майка ми беше подарила талисманче, осветена зодия от Рилския манастир. Аз си го носех и по време на безсъзнанието, те ми казаха, че в момента на удара и след това , аз съм си откъснала зодията и до "Пирогов" съм я стискала в ръката си. Бяха ни казали, че когато нещо такова се случи, е хубаво да посадим едно дърво. Посадихме заедно дърво", допъли Деси.