Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КЮЧЕК: Доган прелъстява политици от различни партии и после ги изоставя.
КЮЧЕК: Доган прелъстява политици от различни партии и после ги изоставя.



"ДПС поглежда надясно" е последното послание от централата на движението.
Шавливата политическа булка изневери на червения принц Сергей и жълтеникавия цар Симеон. За какво са му на ДПС любовници с леви убеждения и изхабени либерални старчета? Вдясно е многократният носител на титлата "Мъж на годината" Бойко Борисов. Как да не погледнеш към него и да не го съблазниш с въртеливи движения на таза от ляво на дясно и обратно.
Поведението на Доган и сие в политиката удивително прилича на любовните маневри на сексапилната съблазнителка Николета Лозанова. За последните години младата дама се коалира с няколко футболисти от противникови отбори и конкуренти в бизнеса. Винаги с тези, които за момента са актуални, богати, красиви и известни. Като загубят блясъка си, Николета
поглежда към поредния
както днес ДПС се врътва надясно. Доган от година насам говори, че ще се оттегля от лидерския пост, но явно няма на кого да остави партията. Е, вече има! В ДПС веднага трябва да издадат членска карта на Николета. Едва на 25 години тя е най-достойният наследник на Ахмед Доган. Дори веднага може да го замести като председател на ДПС. Не му трябва на Сокола Емел Етем.
Николета е насреща. Либерална, поврътлива и изкусителна. Николета и Доган си приличат по още нещо. И двамата не ходят на работа, но имат много пари. Лозанова официално е фотомодел, но доходите от голите снимки едва ли стигат да покрият само ежедневните й нужди от фризьор. Доган официално е депутат, но не взема заплата, защото за 1 година не е посетил парламента и един ден. Но живее в скъпи палати, вози се на лимузини и яхти. 
Исторически преглед на политическия курвалък
Както вече и децата знаят, ДПС е заченато по червена линия от все още комунистическата Държавна сигурност. Години по-късно 90 процента от върхушката в партията лъсват като агенти на политическата полиция по онова време. Което не им пречи да подкрепят с гласовете си първото демократично правителство на СДС начело с Филип Димитров. Още тогава Доган започва да инсталира свои кадри в управлението. Година по-късно движението предприема завой наляво и изневерява на десните идеи. Сваля доверието си от демократичното правителство и не подкрепя вота на доверие, който Филип Димитров сам иска в Народното събрание.
Мощният кючек
на лявата маса, изигран от Сокола, отвява правителството на СДС и това се оказва решаващо за падането му от власт. Филип Димитров е първият прелъстен и изоставен от политическата курва. Правителството му е изхвърлено от политиката с т. нар. "депесарски шут". След Филип прелъстени и изоставени са още Жан, Иван, Сергей, Симеон и куп вече политически трупове, които никой не помни. Всички те са задушени от любов в прегръдката на ДПС. 
Същата съдба сполетява и вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Юношата на "Левски" е първото по-известно завоевание на Николета. Използва го като ракета-носител за хайлайфа и кориците по списанията и после го зарязва заради друг. По време на връзката вратарят е жестоко оплют от феновете,
вкарват му гол след гол
скарва се с баща си и т.н. Следващият в списъка също е известен, но много по-богат от изоставения. Той е синът на взривения сикаджия Стоил Славов. Популярен в ъндърграунда като Жоро Главата. Сгоден, с бременна приятелка. Любовта между Николета и младия бизнесмен Главата удивително напомня следващата стъпка на ДПС в политиката след изневярата на СДС. През 1994-та с мандата на движението се сформира експертно правителство начело с проф. Любен Беров. По това време започва връзката между Доган и набиращата сила групировка Мултигруп. и "Мулти" както и Главата минавата за вземащи-даващи с подземния свят. Любовта между Доган и групировката минава през безброй перипетии, но оцелява. Повечето от дворците и автомобилите, които ползва днес лидерът на ДПС, са подаръци от фирми, които са в орбитата на Мултигруп. Което на пречи, в решителния момент ДПС да се врътне като истинска плеймейтка и да скочи в обятията на друг.
Следващият в списъка с прелъстени, изоставени и прецакани от ДПС е Иван Костов. През 1996 година комбината на Сокола и Командира тръгва да сваля Жан Виденов. ДПС влиза в ОДС и се устремява към ново управление. Подкрепя всички законопроекти на сините в парламента. Две години по-късно любовта между двамата изстива, точно както тази на Николета и Николай Михайлов. Конкретната причина остава обвита в мъгла. По това време с гласовете на ДПС президент става синият Петър Стоянов. Което не пречи на Доган на последните президентски избори да изневери на синята идея и да  подкрепи левия Георги Първанов. Подозренията за раздора на връзката между Костов и Доган са в бизнес насока. Няма пари, няма секс. Николета действа по същия начин. Като няма подаръци, дрешки, автомобили, веднага сменя партньора. Принципът е взаимната изгода. За комерсиализацията в отношенията на Николета с мъжете дори се разрази скандал. Снимката й се появява в сайт за скъпо платени проститутки. Партията на Доган също често е обвинявана, че обслужва корпоративни интереси чрез политическото си влияние. Самият Жан Виденов наскоро потвърди тази теза и призна, че е напуснал БСП заради близките отношения на Сокола с червената партия.
Ако е вярно, че красавиците от кориците на еротичните списания продават телата си на заможни възрастни господа, то не е случаен и поредният брак на ДПС. Този път с братската либерална царска партия. Рейтингът на Симеон Кобургготски след края на управлението му с Доган прилича на изтърбушената банкова сметка на заможен бизнесмен след 8-годишна връзка с някоя плеймейтка. Явно нещата в спалнята на царя и Сокола са били трагични след края на първия им мандат заедно, защото решават да включат в семейството си и БСП. Нещата с лявоориентирания Сергей не потръгват в началото на шведската тройка, а Станишев публично обявява, че "Ахмед Доган е един политически брокер". Костов обяви Сокола за "Проклятието на България". А бившият на Николета от яд, че го е зарязала, се изцепи, че настоящата му приятелка е ферари, а Лозанова е трабант.
Сергей, Симеон и Сокола изкараха 4 години на нерви, изневери и пазарлъци за пари. След края на управлението на тримата Станишев и царят са политически трупове. Няма изгледи скоро да се завърнат на сцената. Но ДПС остана да играе политическия кючек и да съблазнява поредния набелязан.  

Развалят семейства
ТОВА е другата обща отличителна черта между голата  мъжемелачка и несменяемия лидер на ДПС. С последната си любовна врътка Николета оплете в мрежите си футболиста Валери Божинов. Звездата на италианския "Парма" от години е свързан с фолкпевицата Алисия и има дете от нея. Истината за дългото отлагане на официалната сватба между двамата е, че Николета е съблазнила Валери. Алисия плаче, разделя се с бащата на детето си, а Николета ликува. Валери не си дава сметка, че скоро ще
последва съдбата
на Ники Михайлов, Жоро Главата и още един куп знайни и незнайни любовни коалиции.
Пред дилемата на Валери Божинов днес е не кой да е, а самият премиер Бойко Борисов. Още от стъпването на ГЕРБ във властта Ахмед Доган хвърля нишани на управляващите за подкрепа. Първо на кметските избори в Габрово, после по теми в парламента, а сега с официалния завой надясно, което е последният политически кур(с) на ДПС.
Съблазънта, на която ДПС подлага ГЕРБ вече успя да всее раздори в семейството на десните. Лека-полека Иван Костов (също прелъстен и изоставен от Доган преди време) и Мартин Димитров се оттеглят от общата спалня на десните, особено след обвиненията, че ГЕРБ пази кадрите на ДПС
в земеделието. Дори "Атака" вдигна огромен скандал от ревност на приятелите си, управляващи в парламента, когато Бойко подкрепи Турция за членство в Европейския съюз.
Валери и Николета криеха връзката си цяла година, преди да стане ясно, че са заедно. Точно както от година витаят съмнения, че ГЕРБ и ДПС са се разбрали веднага след изборите, но никой не казва нищо по въпроса.

Секси
ПОСЛЕДНАТА прилика между Николета и ДПС е в сексапила. Тя е красива, както е привлекателен броят на гласуващите за Доган. Но и при плейбойката, и при политическата партия сексапилът е преходен. Крайно време е Лозанова и Доган да седнат на палавите си задници. Защото силиконът увисва с годините, появяват се бръчки, стройните бедра наедряват. Електоратът на ДПС расте с годините, подобно на самочувствието на Николета, но хората от смесените региони живеят все по-бедно и не могат да бъдат държани в страх през XXI век, и като нищо ще накажат върхушката на партията на следващите избори. Все пак зависи от новата политическа врътка на непредсказуемото движение. А то е отляво, отдясно, в центъра, отпред, отзад и въобще е много съблазнително...  

АНАЛОГ: Любовните маневри на Николета Лозанова удивително приличат на политиката на ДПС.
АНАЛОГ: Любовните маневри на Николета Лозанова удивително приличат на политиката на ДПС.