Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Добре ни подредиха западняците... През 1989 година разтуриха режима и системата в която живеехме. Внушиха ни и ние им повярвахме, че тази система е упадък. Че вече няма да имаме нужда от войска и въоръжаване. Че как ли не... Те са тези, които "пребориха" "злото" и сега вече ще живеем в мир, без стена, без студена война. Разтуриха цялата ни армия. Обещаха ни, че ако нещо стане - значи са го имали предвид, те - НАТО, ще ни защитават. И ето го резултата. Много по-студени и направо ледени отношения с Русия. Предизвикват я. Великобритания реши да напусне ЕС. А защо ли? Защото като напусне, няма да има на кого да се подчинява. Ще решава само заедно с вечната си дружка САЩ. Ще спретнат една война срещу Русия и няма да се съобразяват с мнението на ЕС. От сега ни правят намеци, че видите ли с Русия ще имаме проблеми. Ще трябва да се въоръжаваме. Ще трябва да закупите оръжия, ама от натовски страни, а не от Русия. Стягайте се. Похарчете сега десеторно повече отколкото преди.

Поразчистиха бойното поле - района около Сирия. Наводниха ни с бежанци, но покрай тях и терористични клетки. Подготвя се нещо невиждано. Тъпчат Русия и всеки, който си помисли да застане на страната на Русия. Отровиха двоен шпионин, за да натопят Русия за това деяние. Ами, той си беше двоен шпионин. Не е ли логично пък Великобритания да го е очистила, защото е двоен? Ама отровата била измислена от Русия. Да, измислена е от Русия, изобретена е от Русия, но формулата се знае от редица държави, включително и от Великобритания и САЩ. Кой има интерес да го отрови? Едва ли само Русия?

Но, както и да е... Настава нещо страшно, където ние с тези никакви ресурси ще сърбаме супата. Ще участваме в една мръсна игра и война, без ресурси, без армия, без право на избор.