Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гръцки тв бос: България участва в заговор, целящ провала на преговорите за името на Македония

Гръцкият журналист и вицепрезидент на гръцката телевизия Алфа Димос Верикиос в 15-минутен анализ тази сутрин в предаването happy day обвини България в заговор с останалите Балкански държави, че иска да съсипе преговорите за името Македония. Призова гръцкото външно министерство и гръцките институции незабавно да се самосезират и изпратят протестна нота заради отношението на България и Албания относно желанието им да превземат и църквата.

Над 15 минути с неприличен тон и недостойни думи, на фона на кадри от посещението на Президента на Република България в БЮРМ, заяви "че това е премиерът на България - Борисов, бодигардът, мутрата и прочие, който искал да превземе гръцката църква и има пъклен план заедно с Албания, Сърбия и Турция да съсипят преговорите между Атина и Скопие относно името "Македония". По време на целият му коментар не спираха кадрите от посещението на президента, наричан премиер.

На кадрите, в които Президента поднася златни подаръци на монаси, журналиста коментира: "виждате ли, как дава на поповете златни накити, за да ги подкупва". Затова Борисов толкова често се вижда с Ердоган като дадоха кадри от посещението му за откриването на "Златната църква" в Истанбул, но кадъра залепна!

Коментара ()

Вашият коментар