Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Недостойният Жаблянов!

Валери Жаблянов трябва да бъде отстранен от поста на заместник-председател на парламента. Трябва и да напусне парламента. Тезата му, че „Народния съд”е „необходимо и неизбежно военновременно правосъдие” е отвратителна провокация срещу българския народ и европейска България.

Преди известно време друг ляв провокатор нарече българите „дебили”. Сега Жаблянов прави опит да оправдае престъпления на комунистите. Невероятна наглост. От момента, в който от БСП започнаха да поднасят цветя на паметника на бившия своя лидер – лично нареждал убийствата на хора след 09.09.1944 г. сме свидетели на многобройни опити за реабилитация на престъпния комунистически режим. Затова се налага да напомня:

1. Фашисти на власт в България са били само комунистите.

2. Българските комунисти не са антифашисти, защото с терористични средства воюват срещу собствената си държава.

3. Българските комунисти не са антифашисти, защото не са демократи. А демократите са както антифашисти, така и антикомунисти.

4. Истинската родина на българските комунисти не е България, а съветска Русия.

5. Комунистите мразят България. Ако я обичаха те никога не биха и причинили тези жестоки страдания.

6. Масовите убийства без съд и присъдаслед 9.09.1944 г., „Народният съд”, концлагерите и депортациите, са доказателство, че фашисти у нас са само комунистите.

7. Освобождението на Европа от фашизма не донесе свобода на българския народ, защото страната ни бе окупирана от недемократична тоталитарна фашистка, т.е комунистическа държава – СССР.

8. През 1998 г. Конституционният съд определи, че т.нар. „Народен съд” „не е съдът, съществуващ и действащ към онзи момент като част от правосъдната система на държавата”. Той, както се твърди в решението, „е един извънреден съд”, чиито „присъди не могат да се окачествят като съдебни актове.“

9. Действащият „Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен” посочва,че БКП идва на власт с помощта на чужда сила – т.е. Съветския съюз и неговата армия, „в нарушение на действащата Търновска конституция”.

10. Член 3 на този закон обявява комунистическия режим за престъпен, а БКП за престъпна организация.

11. Чл. 4 ясно казва, че „всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.”

12. Валери Жаблянов нарушава Член 37, ал.2 на българската конституция, който не допуска „свобода на съвестта” насочена срещу „народното здраве и морала или срещу правата и свободите на други граждани".

13. Валери Жаблянов нарушава и Чл. 67 от конституцията,който определя,че „народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ.” Изказването му в защита на извършено престъпление срещу българския народ прави недопустимо присъствието му в парламента като представител на „целия народ”.

14. Валери Жаблянов нарушава и ал.2 на чл.67 от конституцията, който императивно повелява народните представители да „действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения.” „Народният съд” е едно от престъпленията, които визира „Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен”и народният представител е длъжен да се съобразява с този закон.

ЗА ЛИЦА ОПРАВДАВАЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!