Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветанов: Боли ме за всичко, станало в МВР след 2013 г.

Цветан Цветанов: Всичко свързано с организираната престъпност ми се вижда достоверно

Сн.: bTV Media Group

Всичко свързано с организираната престъпност ми се вижда достоверно. Боли ме за всичко това, което се случи в системата на МВР след 2013 г., коментира Цветанов.

„Всичко свързано с представители на организираната престъпност ми се вижда достоверно”, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред bTV.

Той направи този коментар по повод твърденията на разследващия журналист Катя Илиева, която е работила и седем години в ГДБОП, че „Килърите” готвят нови убийства и бягство от затвора.

„Трябва да се проверява всяка една информация. Когато един човек иска да сподели информация и то само с определен човек като министъра на вътрешните работи, естествено, че трябва да я приемеш”, категоричен е Цветанов, визирайки среща с информатор, който е помогнал за разкриването на „Наглите”.

След убийството на бизнесмена Петър Христов стана ясно, че именно той е свързал Цветанов с този информатор.

„Единственото притеснение, което Христов е изразявал пред мен е евентуално от това, което се направи по „Наглите”, коментира Цветанов. Той добави, че не знае нищо повече по случая, нито дали Христов е бил заплашван.