Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как прекарах първия ден от новата година. Първо направихме баницата, а после кака си седна на добре поддържания и изглеждащ задник (пукнете се от яд, мързели и некадърници) и последваха 7 часа умствен труд. В 17 ч. седнах да пиша, станах в 12 през нощта. Годината ще е такава. Който смята, че ще му е добра без самодисциплина и упорита работа, ще плюе Джералд Бътлър, че изглежда зле и ще обсъжда моя задник в тази тоналност с крешчендо на обезглавена кокошка. На работа, парии презрени.

***

Току що видях тази снимка във фийда ми. Джералд Бътлър и кучето му Шушка честитят новата година, а отдолу имаше коментар, че Бътлър изглеждал доста зле на снимката. Понеже тая дето го коментира е Мерилин Монро, разбираш ли.

Всъщност най-голямото ми пожелание до българския народ през 2018 г. е да спре да коментира негативно, злобно, досадно и завистливо хора, които стоят над него. Пълно е с такива, които стоят над нас с визия, качества и талант, пълно е! Приемете себе си такива, каквито сте, нормални, средностатистически хора, които нямат тези качества, но пък са нормални и ДОБРИ хора и млъкнете веднъж завинаги с ПОМИЯТА, която излиза от устите ви по чужд адрес ЕЖЕДНЕВНО.

Fuck off, драги сънародници, Бътлър изглежда прекрасно с милата си Шушка, защото излъчва ЛЮБОВ.

*Милена Фучеджиева във фейсбук