Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на БСП бе в Благоевград по случай 104 г. от основаването на партията в града СНИМКИ: пресцентър БСП
Лидерът на БСП бе в Благоевград по случай 104 г. от основаването на партията в града СНИМКИ: пресцентър БСП

Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник

Лидерът на БСП бе в Благоевград по случай 104 г. от основаването на партията в града

„Имаме мисия и тя не е само БСП да побеждава, а да освобождаваме държавата. Тя е завладяна от една партия и един човек, който се разпорежда с нея като с бащиния. Да дадем смелост и самочувствие на хората. Ако народът се освободи от страховете си, смело ще изрази и волята си. Трябва да му дадем тази смелост, защото няма кой друг“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Благоевград, където партията чества 104 години от основаването си, съобщиха от пресцентъра на БСП. 

По думите й идеите държат БСП млада, защото са актуални- както преди 104 години, така и днес-солидарност, справедливост, равни възможности, социална държава и политика и патриотизъм. Тя добави, че годината, която изпращаме е била богата на политически събития и на емоции. „Щастливи сме, че президентът, издигнат от нас, встъпи в длъжност. Благодаря ви за усилията и работата- Румен Радев да стане президент и Илияна Йотова – вицепрезидент"- каза тя.

Корнелия Нинова отбеляза, че парламентарната група на „БСП за България е все по-силна и отстоява идеите на левицата. "Ние свалихме председателя на парламента Главчев, защото той грубо наруши основни принципи на демокрацията и правовата държава. Атакуват силния. Никой не атакува слаб противник. Ние сме силни в момента. Затова не спират атаките към нас. За първи път те имат истински опонент. От гласувалите един милион българи, нито един не ни е напуснал“, категорична бе тя.

За следващата година, Нинова пожела на членовете на БСП - Благоевград, да са здрави и да са смели, за да не се огъват пред трудностите.Общинската организация декларира пълна подкрепа към Корнелия Нинова. Пожелаха й да не отстъпва и да продължава по същия начин.