Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двама водачи, предложили подкупи на полицаи, са били задържани в ареста на Панагюрище, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов. В сряда преди обяд автопатрул спрял за проверка на улица в средногорския град "Митцубиши", управлявано от 48-годишния Никола Б. , т.к. автомобилът се движил без включени къси светлини.

Униформените започнали да съставят акт на водача за нарушението. За да осуети действията им мъжът извадил банкнота от 20лв. и я подхвърлил в патрулния автомобил, вследствие на което бил незабавно задържан. По подобен начин, малко след полунощ в четвърътък, микробус " Фолксваген" бил спрян в центъра на Стрелча.

При проверката било установено, че автомобила, шофиран от 23-годишният Тодор А. от пазарджишкото село Гелеменово, е без задължителната застраховка " Гражданска отговорност". За да избегне съставянето на акт за нарушението шофьорът извадил няколко банкноти на обща стойност 100 лв. и ги подал на полицаите, за да " оправят нещата". Вместо това полицаите го арестували.