Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мисля, че депутатът Иво Христов е пътник като парламентарист. Въпрос на време е БСП да се сетят, че човек, който нарича 80 процента от българите дебилни, не е точно актив. Как с подобен българомразец ще се явят на избори? Може, но ако изборите са в Русия. И там не съм сигурен, че подобно "хейтърство" ще се насърчи. Да не говорим, че достатъчно много мои познати руснаци недоумяват какво цели тази "инициатива" на МИД? Все сошли с ума? Защото резултатът е плачевен за Русия.

В същност Христов е анти-депутат - не се чувства удобно в тази роля.

Самопричинените вреди от русофилството. Да не мъчи публиката, Партията си и Парламента, хайде по-живо, по-здраво.

Ресто, не става.

БСП може известно време да се прави, че не е в час, че това не я засяга, че е частен въпрос и т.н. но е въпрос на време преди да бъде принудена да вземе мерки. Острието на обществената реакция ще я пробожда всяка секунда, всеки час, всеки ден. Колкото по-късно, толкова по-големи ще бъдат пораженията за партията им.

Ако Ви прави впечатление никой от БСП не го защити. Защото е незащитим.

В същност от гледна точка на опонентите на БСП, а те са много, няма нищо по-добро от това Иво Христов да остане по-дълго депутат, защото със сигурност ще ръси подобни "бисери". Самомнението му е огромно, а самодисциплината нулева.

*Илиян Василев във фейсбук