Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Депутатът Антон Тодоров забравя, че мумиите нямат мозък

Не знам дали трябва да правя излишно популярен депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, но това, което той си позволи тази сутрин в студиото на Виктор Николаев, минава границите на допустимото безобразие, с което сме свикнали.

Да напишеш книга срещу Бойко Борисов и обкръжението му, наричайки ги шайка, а после да приемеш да станеш депутат от ГЕРБ е нещо, което в най-добрите традиции на българския политически живот наричаме гьонсуратлък. И което явно отдавна вече не ни гнуси.

Вероятно ние журналистите имаме огромна вина за това, че Тодоров въобще съществува в медийното пространство.

Вярно е, че този човек може да бъде много смешен. Особено, когато излезе на трибуната на Народното събрание и се самоопредели като мумия, която не яде, не спи и винаги се завръща. Явно забравяйки основната характеристика на всяка мумия – липсата на мозък.

Чували сме всякакви безсмислици, изговорени от депутати, но днес в сутрешния блок на Нова телевизия народният представител Тодоров си позволи да заплаши журналиста Виктор Николаев, че ще си загуби хляба, ако задава определени въпроси.

Това е абсолютно недопустимо поведение за член на управляващото парламентарно мнозинство! И за това трябва незабавно да му бъде потърсена политическа отговорност. В противен случай за всичко казано и направено от този човек от тук нататък ще трябва да държим отговорен лично премиерa Бойко Борисов.