Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не знам дали трябва да правя излишно популярен депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, но това, което той си позволи тази сутрин в студиото на Виктор Николаев, минава границите на допустимото безобразие, с което сме свикнали.

Да напишеш книга срещу Бойко Борисов и обкръжението му, наричайки ги шайка, а после да приемеш да станеш депутат от ГЕРБ е нещо, което в най-добрите традиции на българския политически живот наричаме гьонсуратлък. И което явно отдавна вече не ни гнуси.

Вероятно ние журналистите имаме огромна вина за това, че Тодоров въобще съществува в медийното пространство.

Вярно е, че този човек може да бъде много смешен. Особено, когато излезе на трибуната на Народното събрание и се самоопредели като мумия, която не яде, не спи и винаги се завръща. Явно забравяйки основната характеристика на всяка мумия – липсата на мозък.

Чували сме всякакви безсмислици, изговорени от депутати, но днес в сутрешния блок на Нова телевизия народният представител Тодоров си позволи да заплаши журналиста Виктор Николаев, че ще си загуби хляба, ако задава определени въпроси.

Това е абсолютно недопустимо поведение за член на управляващото парламентарно мнозинство! И за това трябва незабавно да му бъде потърсена политическа отговорност. В противен случай за всичко казано и направено от този човек от тук нататък ще трябва да държим отговорен лично премиерa Бойко Борисов.