Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОТ КРИСТИНА КРЪСТЕВА

"На сватбата си ще сдобря дори политически врагове. Днес е денят за оправяне", каза щастлив Волен Сидеров минути, след като се врече пред Бога на любимата си Деница в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий".

"Винаги има какво да се оправя, включително в коалицията", каза лидерът на "Атака", на седмото небе от щастие. И с усмивка препоръча хората да вярват на политиците, независимо кога ще се изпълнят техните обещания. Последното бе по повод на поетия още преди раждането на сина му Волен ангажимент да се ожени за Деница, до днес Гаджева. Изпълнението се забави малко заради проточилия се развод с предишната съпруга на Волен - Капка.

Сидеров не чакаше да го насърчават, а още при първото подвикване "Горчиво" нацелува Деница Сидерова, и то неколкократно - от всички ъгли, за да ги уловят всички камери.

Докато траеше венчавката, синът на младоженците - Волен, който точно преди седмица навърши 2 годинки, се разходи из двора на храма, в който е кръстен, заедно с Бела, дъщеричка на една от шаферките на майка си.