Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МИРОЛЮБА БЕНАТОВА
МИРОЛЮБА БЕНАТОВА

За нея няма нов сезон, поддържам я целогодишно, написа журналистката във фейсбук. Така информира публиката си, че продължава в новините на Нова тв.

"Миролюба Бенатова представя” - рубриката на известната журналистка, в която тя показва своите репортажи и документални филми, не е отпаднала от програмата на Нова тв. Повод за подобни слухове се появи, след като медията свали от екрана “Комбина”, в която в последно време се излъчваха и филмите на Бенатова.

“За моята рубрика няма “нов сезон”, защото я поддържам целогодишно. Предпочитах да излъчвам видеата с вашите истории в неделя в 18 часа, но сега там ще гледате друго. Оставам част от актуалните предавания на “Нова тв”, но засега не бързам да се “закача” за нов часови пояс. Надявам се новите ми срещи с вас, зрителите, да ми подскажат къде ще съм ви най-полезна”, написа журналистката във фейсбук.

Тя отрече да има някакви промени около статута ѝ. Напротив, обясни, че няма нищо ново, тъй като от 2015 г. досега е в “Новини и актуални предавания”, а нейните репортажи са излъчвани във всички публицистични предавания на Нова тв.

Обясни, че причината за поста ѝ във фейсбук е да информира публиката. И допълни: “Нова тв реши да излъчва “Сделка или не” на мястото на “Комбина” в неделя и това не е новина от днес. Дългите версии на моите видеа се излъчваха в “Комбина”, а от края на 2013-а до 2015-а - в “ДикOFF”. Рубриката ми е към “Новини и актуални предавания” на Нова тв, което означава възможност във всички публицистични предавания.”

Миролюба Бенатова напусна Би Ти Ви през 2013 г., където работеше от създаването на медията. Тя започна да прави своя авторска рубрика за Нова тв, продуцирана от “Телеман”. Компанията тогава снимаше “ДикOFF” с водещ Сашо Диков и рубриката на Бенатова бе част от токшоуто. След спирането му журналистката влезе в екипа на новините на Нова тв и излъчваше репортажите си в “Комбина”.

В началото на тази седмица обаче ръководството на Нова тв изненадващо обяви, че спира публицистичното предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева. Екипът на токшоуто се прехвърли в неделното издание на “Събуди се”, което от вчера се води от Крумова. В събота на екрана е Мира Иванова, която е досегашната водеща на сутрешния блок през уикенда. Нейният партньор през миналия сезон - Деян Веселинов, вече работи за “Здравей, България”.

Още по-изненадващо беше и решението на Нова тв да свали Анна Цолова от популярния сутрешен блок и да остави Виктор Николаев сам на екрана. Заради махането и разместването на известни лица от Нова тв се породиха и въпросите за Бенатова.

От "24 часа"