Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Убитият Наско Тонкев от Виноградец Снимка:Фейсбук
Убитият Наско Тонкев от Виноградец Снимка:Фейсбук

В присъствието на психолог и педагог в специална "синя стая" съдия от окръжния съд в Пазарджик днес след обяд е провел разпита на 6г. момченце, за което се смята че е застреляло 47г. Наско Тонкев във Виноградец. Това съобщи за "24часа" наблюдаващия случая окръжен прокурор на Пазарджик Васил Малинов.

Той категорично отказа да оповести какво е казало детето по време на разпита, с мотив, че това може да попречи на разследването. Малинов уточни, че все още няма повдигнато обвинение срещу когото и да било от участниците в разигралата се трагедия миналия четвъртък.

В четвъртък ще станат ясни резултатите от проверката на разпечатките за проведените телефонни разговори от иззетите телефони от присъстващите на мястото на инцидента и най-вече на председателят на общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Семейството на убития твърди, че Влайков вместо на тел. 112 се е обадил на приятеля си районен прокурор на Пазарджик Георги Кацаров, за съвет как да прикрие престъплението, което сам е извършил. Дали това в действителност е така ще установява разследването. Във вторник в качеството му на свидетел е бил разпитан и самия Кацаров.