Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изправят пред съда създателите на най-модерната наркооранжерия, разкрита в Пазарджик Тя бе разкрита през декември, м.г., и в нея бяха открити 631 растения с обща листна маса от 41 килограма

Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе в съда обвинителният акт срещу 51-годишният Данчо Ж. и 35-годишния Борис Т., организирали и създали най-модерната оранжерия, разкривана до момента от полицията в района.

Тя бе разкрита през декември, м.г., и в нея бяха открити 631 растения с обща листна маса от 41 килограма. Отделно от това полицаите намериха и 6 кг. изсушен канабис, на стойност над 41 хиляди лв., готов за продажба. Обвиняемите оборудвали две стопански помещения в местността " Баджар Дамга" в промишлената зона на града с най-модерна техника - влагоабсорбатори, климатици, осветителни тела, вентилаторна инсталация, въздуховоди и филтърна система. Двамата лично контролирали осветлението, влажността, температурата и отглеждането на растенията.

В момента Данчо Ж. и Борис Т. са в пазарджишкия затвор с мярка за неотклонение " задържане под стража". Първото заседание на съдебния процес срещу тях е насрочено за 15 септември.

Коментара ()

Вашият коментар