Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мълния уби мъж и обгори друг на Широка поляна Мълния уби 68-годишен мъж от Стамболийски в местността Широка поляна, край едноименния язовир, над Батак СНИМКА : Pixaba

Мълния уби 68-годишен мъж от Стамболийски в местността Широка поляна, край едноименния язовир, над Батак, съобщиха за "24 часа" очевидци. 49-годишен приятел на починалия, също от Стамболийски, е с тежки изгаряния и е транспортиран към болницата в Пазарджик.

Трагедията се е разиграла по време на силна буря с гръмотевици около 14.30ч., потвърди говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Двамата мъже са били в барака с навес, когато се е разразила природната стихия. Гръмотевицата е ударила директно бараката и я подпалила. Починалият мъж не е имал никакви шансове да оцелее. Веднага след подаване на сигнала за случилото се два противопожарни автомобила от Батак и Доспат за сравнително кратко време са се отзовали на местопроизшествието. Те са изгасили горящата дървена барака, което не е позволило на огъня да се разпространи в горския масив.

Коментара ()

Вашият коментар