Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако чакате любовта, а нея я няма, фъншуй има правила, които да я повикат. Прилагайте ги в спалнята, която е основната зона на интимните отношения, и в сектора на любовта във вашия дом, за да привлечете към тях подходящата енергия. Как да намерите сектора на любовта? От входната врата продължавате направо и после завивате вдясно. Там е зоната на любовта и секса.

Ако човек е самотен в спалнята, да изхвърли всички вещи, които напомнят за стара връзка или за офиса. Леглото трябва да е поставено така, че до него да се стига и от двете страни.

Какво да се махне

l Избавете се от миналото, не пазете вещи и подаръци от някогашни партньори, тъй като всички предмети, напомнящи за бивши отношения, пречат за появата на нова любов.

l Изхвърлете всичко, което се асоциира със самотата. Не слагайте във вазата едно цвете, не дръжте своя снимка в спалнята, на която сте сами, или картина, на която е изобразен един човек, за да не привличат енергията на самотата.

l Елиминирайте излишъка от мъжка, съответно женска енергия. Ако домът е отрупан само с мъжки/дамски аксесоари, променете нещо и добавете повече женски/мъжки щрихи в интериора.

l Махнете от зоната на любовта всичко, което отклонява вниманието ви другаде - тренажори, компютър, телевизор, работни книжа.

l Предмети с остри ъгли и ръбове също не бива да има там. Те държат вашите гости нащрек. Преместете и саксията с кактуса в друга стая.

l Не дръжте в спалнята замърсено бельо, разхвърляни вещи, дрехи, детски играчки.

Какво да се добави

Разчистете спалнята, за да има пространство за любовната енергия. Това важи и за гардероба, шкафа с дрехи, нощното шкафче. Не дръжте у дома ненужни вещи. Те пречат на енергиите да циркулират около вас.

Поставете в зоната на любовта различни вещи, но по два броя - две свещи, две шкафчета, портрет на двама души, две вази, два стола.

Изберете предмети с кръгла или заоблена форма. Те символизират извивките на човешкото тяло. Сложете ги по-близо до леглото.

След всичко това става по-вероятно да срещнете подходящия човек. Ако вече имате партньор, но искате да подобрите любовните си отношения, пак фъншуй е насреща. Ако не достига страст, добавете в интериора предмети с червен цвят. Те задържат любовната енергия. Заменете белите чаршафи с червени, розови или прасковени.

Внимавайте с цветята в стаята. Те не бива да са много, тъй като се свързват с полигамията. Същото важи и за картини, изобразяващи цветя. Преместете ги в друга стая, ако държите на тях.

Внимавайте и с огледалото, особено ако отразява ложето. То е магически предмет, който може да отрази негативната енергия и да я усили. Същото важи и за екрана на телевизора, обърнат към леглото.

Добре е леглото в спалнята да е едно. Отделните кревати за двойката разделят спящите хора. По-добре е да спите в различни стаи, отколкото на два кревата в една стая.

Добре е ложето да има табла - тя защитава чувствата от вредни въздействия. От формата й пък зависят сънят и сексуалният живот. Таблата трябва да е полукръгла или овална. Това не само усилва страстта, но и е на пари. Триъгълната табла също ще усили страстта и сексът ще е бурен, но сънят ще е неспокоен. Възможно е да се зароди ревност. Ако таблата е вълнообразна, осигурява здрав сън, но скучен секс. А и тласка към изневяра.

Ако интимният ви живот е наред, но помежду ви зее пропаст, нека в стаята да доминира жълтото като символ на доброто общуване. Ще забележите, че все повече време прекарвате заедно.