Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Поради големия читателски интерес, отново ви срещаме с откритията на народния лечител Борис Николов (1922-2009) Припомняме, че неговите препарати на основата на билката Tribulus terrestris (бабини зъби) изумиха учените в клинични проучвания още преди четвърт век.

Две болници - ИСУЛ и ВВМА - доказват уникалните свойства на специфичен извлек от това растение да повлиява заболявания, в основата на които стои проблем с кръвооросяването. Микроскопични запушвания на капилярно ниво са виновни за инфаркти, инсулти, бъбречна недостатъчност, импотентност и десетки други страдания. Каквито и обяснения да търсим, коварният холестерол взаимодейства с калция и образува плаки по съдовете, а също и „шипове” в ставите. Това е накратко теорията на фитотерапевта Николов за голяма част от човешките болежки. И официалната медицина е на път да го потвърди, но едва в наши дни.

Екстрактите от серията „Боралин” правят тези процеси обратими. Самият Борис страда от тежка исхемична болест на сърцето и начална форма на алцхаймер. Внезапното си подобряване дължи на бабини зъби. С годините осъвършенства формулата, открива катализатор, който оптимизара действието на илача, добавя силата и на други билки. Своите изследвания описва в книгата „Растението убиец на холестероловите плаки”, която „24 часа” публикува в многохиляден тираж през 2007 г.

Фондация „Боралин-живот за всеки” поддържа анкетна база данни с пациенти, съобщили за подобрение след лечение с капките на Борис. Контактите са достъпни при интерес от страна на научни институти и медии. Д. Пенева от Плевен например докладва за общ холестерол спаднал от 8 на 6 след пълен курс с Боралин-4. №5 работи като „ваксина” срещу сърдечно-съдови заболявания. П. Петков от Стара Загора съобщава за изчезнала плака в сънната артерия. В. Стойчева от Шумен е с излекувана аритмия. Пациент от с. Гълъбово споделя за 7 мм камък в единия бъбрек, намалял до 4 и напълно изчезнал 3 милиметров в другия след лечение с Боралин 8.

Години наред Николов произвежда екстрактите в лабораторията си в столичния квартал Слатина. Там е и кабинетът му, където в екип с двама лекари приемат пациенти между 1985 и 2009 г. Едно от първите разрешителни за практикуване, изобщо издадени в България, носи неговото име. В наши дни фамилната фирма продължава делото на лечителя. Сбъдната е мечтата му хранителните добавки „Боралин” да се появят по рафтовете на аптеките.

За да сме полезни, повече информация, както и първото издание на книгата „Растението убиец на холестероловите плаки”, можете да намерите тук:

http://www.boralin-bg.com/

Линк към предишната ни публикация:

https://www.24chasa.bg/Article/5004519