Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не предполагах, че смъртта на Хелмут Кол ще ми се отрази толкова много. Само ден преди да се случи разговарях дълго с приятелка в Берлин, която познава добре германската политика за изтъканата от лъжи, коварство, пруско селячесто и безотговорност към европейската християнска цивилизация Ангела Меркел.

Говорихме как тя е екзекутирала политически създателят си Хелмут Кол и как лъжата е в основата на цялата ѝ политическа кариера. Как в Германия се практикува масова цензура на всеки инакомислещ и как Путин и Меркел всъщност са просто едни търгаши и далаверджии, които не се интересуват от нищо друго, освен как да премажат всеки по пътя си, само и само да се задържат на власт. Говорихме за масовата корупция практикувана от немските компании, която буквално смазва слабите демокрации в лицето на България, а смазаните малки демокрации после се оказват лесни жертви на Путин.

Говорихме как Германия на Меркел е напълно безотговорна към бъдещето на Европа, защото не може да се откъсне от просташкото си провинциално пруско мислене "Германия над всичко", а това е най-страшната присъда над ЕС, защото Германия е в основата на него и тази пруска простащина го унищожава и създава безброй негови вътрешни противници и обезверени негови граждани.... Това, което не споделих в този разговор, но осъзнавайки го след смъртта на Хелмут Кол е, че Меркел всъщност създаде нов икономически пакт Рибентроп - Молотов и ще прегази заедно с корумпираните и корумпиращите германски големи компании всичко по пътя си, само и само да властва над Германия и Европа с озверяла и ненаситна жажда за власт, която се подклажда от пруската простащина, която създаде Холокост и европейски реки от кръв само преди един човешки живот.

Разликата се свежда само до научените уроци да не се убиват евреите, циганите и всички различни, както и да не се води война с Русия, а да и се плаща откуп през доставките на природен газ, за да може "Германия да е над всичко и всички"!!! Крайно време е за много по-голяма близост между старите цивилизации, които са разположени по земите където е била Римската империя, както и между тях и САЩ. Явно наистина Рейн и Дунав разделят цивилизована Европа от варварите сега - говоря за Германия на Меркел и за никой друг....

Бог да го прости Хелмут Кол! Германия няма и не се очертава да има вече канцлер като него - цивилизован европеец с мисъл за всички в Европа, а не провинциален прусашки простак със семпъл ум и безкрайна държавно - корпоративна алчност!

Коментарът е от фейсбук