Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Съпругата ми има същите кабинет и правомощия, каквито са имали съпругите на Петър Стоянов и на Георги Първанов. Благодарение на нейните усилия и активна подкрепа инициативата "Подари една мечта" до края на май са събрани най-много средства от всички средства досега."

Това заяви президентът Румен Радев пред bTV.

"Разсмива се, защото моята съпруга е изключително прям, открит и честен човек." Така отговори държавният глава на съмненията, че съпругата му е "сив кардинал". И продължи: "Такъв човек не може да бъде сив кардинал. Имам й пълно доверие, с нея споделям много. Благодаря й, че наистина ме подкрепя, въпреки че върху мен се излива огромна помия, предназначена за мен. Тя понася всичко."

"Питайте това очарователно момиче. На мен винаги ми е приятно да говоря с млади хора", каза Радев по повод случката с момичето от Бразилия, което поиска да се снима с него в странджанското село Българка. И не повярва, че това е президентът на държавата.

Страната ни е посетена от повече от 8 милиона души. Ние сме държава с прекрасни хора и природа, доволен е държавният глава.

"Старая се" - така отговори президентът на въпроса счита ли се за обединител на нацията.