Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Европейският парламент гласува да отпаднат таксите на дребно за роуминг в страните от ЕС.

Решението влиза в сила на 15 юни 2017 г. – черна дата за червено-черната пропаганда на онези с черно – кафеникаво-оранжавеещите т.н. георгиевски лентички ( с каквито из София дефилират автомобилите на руското посолство, украсени отвътре на огледалата за обратното виждане – ще познаете возилата по червените им номера, започващи с 68.., но не очаквайте да бъдат москвичи, волги, лади или прочее руски извращения на западните прототипи, на които в СССР и Русия така гротесктно подражават вече повече от половин век в автомобилоподражанието).

Европейски съюзници, т.е. всички ние, гражданите на ЕС, ще можем да се обаждаме, да изпращаме текстови съобщения и да прехвърляме данни в друга държава членка на ЕС на цена, която плащаме в своята държава. Ще можем да си проверяваме електронната поща, да използваме пътни карти, да публикуваме снимки в социалните мрежи без допълнителни такси.

Искам само да знам дали българските борци срещу европейското иго, попаднали в европейския парламент, са сред онези евродепутати, одобрили

максималните цени на роуминга на едро. Гласувалите “за” са 549 гласа, против са били 27 несъгласни.

Копнея да узная дали има нашенец сред борците срещу европейското робство измежду тези 27 “против”(ни) шизофреници, пребиваващи срещу баснословни заплати в институцията, срещу която не просто злословят, но и се борят с всички средства , отпуснати по евразийска линия срещу единството на Европа.

* Коментарът е от личния блог на автора