Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров  Кадър : Би Ти Ви
Волен Сидеров Кадър : Би Ти Ви

Добре е да кажем на хората какво се случва до момента, всички питат. До този момент основното е, че кабинет ще има, коментира Волен Сидеров в предаването "Лице в лице " по Би Ти Ви. 

Господин Овчаров първо плю по собствената си партия. Аз няма да седна до Бъчварова, ще седна до собствената си партия. Имам опит в подкрепа на ГЕРБ, тогава с партия "Атака". По отделно и заедно имаме опит в тази подкрепа и това ни е направило по-мъдри. Грешките, които сме допускали трябва да се преодолеят. С Валери Симеонов ни беше много трудно да направим компромис. Вечното сърдене е по-скоро присъщо на госпожици, решихме нещата по мъжки. ГЕРБ спечели изборите, предлага партньорство и ние сме длъжни да се отзовем, коментира Сидеров.

Наистина трябва да имаш целия мандат, за да можеш да развиеш напълно стратегията си. Ще се разпишем под клауза, че никой няма да подава оставка без това да бъде обсъдено. Не трябва да има изолация. Борисов разбира, че партньорството означава взаимно уважение. Ще имаме отговорност за правителството, като участваме с министри. Точно кои не е изяснено още. Аз не бих станал министър. Мисля, че ще съм полезен като човек, който формира идеи. Имам претенциите, че мога да работя с хора, допълни Сидеров.