Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Според Плевнелиев  спартанът бил скъп самолет, а фалконът - по-бърз и евтин.
Според Плевнелиев спартанът бил скъп самолет, а фалконът - по-бърз и евтин.

Росен Плевнелиев обяви, че пътуването до Брюксел на президента Румен Радев със спартана му изглеждало странно, тъй като той е скъп самолет, а фалконът е по-бърз и евтин.

Пред Би Ти Ви в първото си интервю след края на мандата си Плевнелиев каза, че желае успех на Радев, тъй като от това зависи успехът на българския народ. „Показахме приемственост помежду ни. Радев не ми е звънял, откакто стана президент. Хубаво е обаче, че отиде в Брюксел. Моето първо посещение като президент също бе там“, добави Плевнелиев.

Той каза, че уважава служебния премиер Огнян Герджиков и подчерта, че задачата му и тази на Радев е да обясняват всяко едно назначение.

„Аз се нагледах като министър на регионалното развитие и като президент, че в България министрите понякога са удобното извинение за всичко, а администрацията не носи отговорност за нищо“, коментира Плевнелиев инцидента в „Ечемишка“, при който лампа уби жена.

„Не съм звъннал на Маргарита Попова да я поздравя за зам.-шефското място на Стопанската камара“, добави Плевнелиев и от ефира на Би Ти Ви й пожела успех.