Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Точно в 16,00 часа Стоянка Мутафова влезе в гримьорната си в театър "Сълза и смях". Тя ще изиграе 1055-ото представление на спектакъла "Г-жа Стихийно бедствие" навръх 95-я си рожден ден. Г-жа Мутафова разкри, че представлението в Сатиричния театър, където тя играе "Столетие мое", показано вчера доста я е изморило, защото отдавна не го е играла, но много се зарадвала на факта, че министъра на културата Рашко Младенов е бил в залата и лично й е поднесъл голям букет.

"Много обичам Рашко Младенов, той беше чудесен директор на Сатирата, много се грижеше да нас - артистите", каза тя. Минути, след като Мутафова влезе в гримьорната, към нея се присъедини Ирен, която играе другата женска роля в пиесата. Тя беше приготвила за актрисата подарък - марково червило и картичка, на която пише "Бъди здрава! Обичаме те!".

Мутафова не беше доволна от това как са пригодили към нейния ръст новата й черна копринена рокля, която са й пратили от Америка специално за юбилея. Тя е с дантелено бюстие и пада на тежки дипли. Наложи се гардеробиерите на театъра да коригират още малко празничния тоалет. Пред театър "Сълза и смях" чакаха много хора, които искаха да видят прочутата актриса навръх рождения й ден.