Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обвинението "мадам Лъжа" е бягство от спор, от аргументи. Ние искаме разговор с аргументи. Няма как да седнем на една маса с ГЕРБ.

 Ние ще помагаме на хора с ниски доходи - млади семейства. На млади работещи семейства да им се намалява данъка. Голямата ни цел е 8 млн българи и никой да не е беден от тях. Това се нарича справедливост и солидарност, а не да вземеш от богатите и да дадеш на бедните. На 10 000 лева на месец ще бъде облагано с 20 % данък, а средната заплата ще се облага с 10%. Това каза Корнелия Нинова пред БНТ. 


Започнахме с реални ангажименти и да, започна предизборната кампания с разпускането на парламента. Даже преди 2 седмици още започнахме публичните обсъждания на нашата платформа в различните сектори. Искаме да направим реалистична програма. И са опрощавани лихви, и сме увеличавали пенсиите, знаем как се прави. Разумна реалистична правена в миналото и с нови предложения, това е нашата програма. Чух тежки обвинения, че това е повече социализъм. Планът Юнкер социалистически ли е, минало забравено ли е - то е същото - дясна мярка и се прави в Европа. Нашият е същия проект, само че пренесен на национално равнище, коментира Нинова. 

Факти няма как да обориш. Обвинението "мадам Лъжа" е бягство от спор, от аргументи. Ние искаме разговор с аргументи. Няма как да седнем на една маса с ГЕРБ. Агресивният тон в българско общество не е най-доброто, което допускаме, но няма как да управляваме с ГЕРБ. Така Нинова коментира възможността за управление с ГЕРБ. 

След тази реформа в здравеопазването, почувствах ли се хората добре, ние политически няма да си променим позицията - но са важни хората. Мисля че е дошло време БСП да управлява. Тази вълна продължава след избора на ген. Радев. Имаме равна подкрепа с тази на ГЕРБ. БСП е готово за управление. БСП издигна човек като ген. Радев - това е началото на промяната. Ние сме правили грешки и няма да ги повторим. Непрозрачни коалиции, която сме правили, това са ни грешките, каза още Нинова.