Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Заглавие, което - за съжаление! - е вярно и звучи ужасно: “Мъжът, ритнал жената в берлинското метро, е българин. Както и всичките четирима от групата.”

Club Z ни информира какво е казал говорителят на прокуратурата в Берлин Мартин Щелтнер: “Известно е името на българина, който ритна в гръб жена в берлинското метро и ѝ причини тежка телесна повреда. Идентифицирани са всичките четирима от групата – българи с роднинска връзка помежду си.”

Едва ли има нормален човек, който да прочете тази статия и да не се замисли за неща, които нямат връзка с това, че нападателите са българи, а именно:

Тези хора не са човеци.
Те са изверги.

Тези нашенци са прости представители на най-ниското стъпало на човешката еволюция - страхливите и подли мъже, които нападат по-слабите от тях жени, при това в гръб.

За тях не може да има никакво оправдание, никакво обяснение на гнусната им постъпка. Но - има си хас! - в мрежата вече се появиха коментари, че тези нашенци всъщност не били българи, а били “турци’, “цигани”, дори бежанци, които били попаднали в Германия. Демек - “истинските” българи, патрЕотите, са невинни! ПатрЕотите не правят така, пишат защитниците на “хилядолетната и велика българска раса”; те са възпитани, дори благовъзпитани - винаги готови да станат в автобуса, за да седне някоя жена.

Разбирате, уважаеми хора, че се шегувам с тъжно лице. Истината е много по-мрачна и тъжна: това са мъже, които ритат в гърба нищо неподозираща жена. В тяхното (опиянено?) съзнание те са герои, “мъжкари”, “голяма работа” - качества, каквито те всъщност не само, че не притежават, но и никога не са притежавали, а и няма как да придобият.

Възпитанието и отношението към жените се учи вкъщи, в училище и на улицата. Цинизмът, който цари навред в България, както и липсата на достатъчно мъже - истински кавалери, както и на общество, което да реагира тутакси дори на най-малките опити за нарушаване на правилата за добро поведение, а да не говорим за подобно отношение към жените - тъкмо тези липси са довели цялата държава до картинката във видеото**.

Изританата в гръб жена не е просто случайна германска гражданка. Изританата в гръб жена е цяла България, която мутрите, простаците, циниците и наглеците подло ритат в гърба. България е паднала на колене и е със счупени ръце не поради някакво чуждо нашествие, а поради нашествието на чуждото за добрите нрави поведение.

Най-сигурният начин да се помогне на България да не пада на колене, е читавите хора да се обединят около няколко прости неща, едно от които е да се държим възпитано и да не оставяме подобно поведение, като това във видеото без последици! Ако насилниците знаят, че всяко посегателство над жени, деца, беззащитни граждани, ще се посрещне с твърдата и мигновена реакция не само на силите на реда, но на силите на редовите граждани, тогава България няма да падне никога на колене.

От всички нас зависи дали това ще се случи или не.