Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слушам г-жа Нинова и чувам себе си. Смайваща трансформация на политически позиции - от приятели на „бежанците“ „социалистите" стигнаха до нашите предложения отпреди две години. Слушам обаче и партийния началник на г-жа Нинова - г-н Станишев. Позицията на ПЕС и социалистите и демократите в ЕП е коренно различна от тази, в която иска да се вмъкне г-жа Нинова. Социалистите в ЕП насърчават нелегалната миграция, насърчават незаконното преминаване на държавните граници, гласуват за това брадатите ислямисти, които вчера запалиха българския трибагреник в Харманли, да бъдат разглеждани като „ресурс за решаване на демографската криза“. Социалистите в ЕП гласуваха за това европейските правителства да бъдат заставени да не възпрепятстват свободното движение на брадатите „клети бежанци“.

Партийните началници на г-жа Нинова, европейките социалисти, провеждат политика по насърчаване на нелегалната миграция. Така гласуват и членовете на БСП в ЕП. А тук г-жа Нинова говори като общински председател на ВМРО в Харманли, където не си спомням да съм я срещал. Може би защото са „социалисти“, показват две лица - едно за пред европейските социалисти, друго за пред българските граждани. Прекрасен пример за двуликия „социалистически“ Янус.

Обаче, очевидно ѝ трябват още патриотични уроци. Каня г-жа Нинова в Харманли да придобие практически знания и опит.

А иначе това двуличие и лицемерие отдавна не минават пред българските граждани. Но на „Позитано“ 20 това явно още не са го разбрали, защото твърдят, че са социалисти, но и това не са.