Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Разполагаме с достоверна информация, че изборният процес в Турция масово се фалшифицира. Това заяви за „24 часа“ Красимир Каракачанов, кандидат президент на „Обединени патриоти“.

В Истанбул на много места пред секциите са изкарани сергии, на които се попълват декларации за гласуване и директно казват за кого да се гласува, каза Каракачанов. Масово се говори на турски език в секциите, макар това да е изрично забранено. Ама не знаели български! Като не знаят български, какви български граждани са, какво правят на българските избори, попита кандидатът на "Обединени патриоти". Ако само пред една секция в България някой изкара такава сергия, веднага ще бъде отстранен, а в Турция може.

Всичко това само доказва правилността на тезата ни, че вотът в Турция се организира и дирижира от турската държава, а това е пряка намеса във вътрешните дела на България, убеден е Каракачанов. Той изрази възмущението си, че изборният процес в Турция не се контролира от ЦИК, а Външно пък изобщо не се интересува от него.

Вотът в Турция трябва да се касира, резултатите от там не трябва да отчитат, категоричен е лидерът на ВМРО.