Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хептен подмладява черния дроб

Черният дроб не е от органите, който надуват сирената, когато не им е добре. Той страда мълчаливо, без да се оплаква, но пренася проблемите си върху всички системи в организма. Затова към черния си дроб трябва да се отнасяме много внимателно и да подпомагаме отговорната му работа. Още повече, че с възрастта, дори без странични фактори, неговата функция отслабва и той започва да работи по-трудно.

Черният дроб приема постъпващите отвън и образуващите се в червата отрови, преобразува ги в нетоксична форма и снабдява другите органи с пречистена кръв. В него се образуват повечето белтъчини. Черният дроб запазва глюкозата под формата на гликоген и осъществява неговия разпад, когато организмът се нуждае от енергия. В него се образуват и различните мазнини и секретът, чрез който се отстранява излишния холестерол от организма. Съвсем логично, спасявайки организма от натравяне с вредни вещества, черният дроб сам страда от тях много повече в сравнение с другите органи.

Трудно е своевременно да се прецени дали той работи правилно и достатъчно ефективно, защото уж кротко дълго търпи издевателствата, но после жестоко си отмъщава. Затова специалистите винаги предупреждават, че много болести на черния дроб протичат в скрита форма, без симптоми. И препоръчват своевременна профилактика и лечение на чернодробната функция с природни продукти. Отлични възможности в това отношение има най-препоръчвания от тях природен продукт Хептен.

Хептен действа като антиоксидант, стимулира растежа и развитието на нови чернодробни клетки, оказва превантивно действие като намалява вредното влияние на редица токсични нокси (алкохол, лекарства) върху чернодробните клетки и има благотворно въздействие върху патоморфологичните промени при вирусни хепатити. Предпазва чернодробните клетки от мастна дегенерация.

Затова специалистите го препоръчват при:

- хронични възпаления на черния дроб;

- токсични и метаболитни увреждания на черния дроб /вкл. алкохол, лекарства, лъчеви увреждания и др./

- стеатоза и цироза на черния дроб

- продължителен прием на лекарства, увреждащи черния дроб

- дисфункция на жлъчния мехур, холелитиаза

- хроничен холецистит и др.;

- хранително отравяне, oтравяне с гъбa amanita ph. alloida;

- недобро храносмилане (с диспептични оплаквания/ и липса на апетит).

Хептен се различава от другите препарати по качеството на съставките, начина на екстракцията и фармацевтичната форма Solucaps (течни капсули), която позволява бързо и цялостно усвояване на активните съставки. Липсата на противопоказания, на странични действия и на тератогенен ефект го правят незаменим за широка употреба и продължително приложение.

Хептен се приема до 3 пъти по една Solucaps дневно след хранене при възрастни, за минимум 3-6 месеца. Ефектът настъпва след 8-12 седмици. Може да се комбинира с други хепатопротективни средства.

ХЕПТЕН е природен продукт и е практически безвреден.

Hepten® е търговска марка на фирма БОРОЛА.

За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел. 02/ 983 62 03, е-mail: office@borola.соm.

За повече информация посетете www.hepten.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.