Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Звездата на “Сити” Рахийм Стърлинг си организира тайна сексекскурзия, но снимки в инстаграм го издадоха.

Португалия стана европейски шампион, а звездата на тима Кристиано Роналдо беше пратен на заслужена почивка. Стотици папараци от целия свят настроиха апаратите, купиха си сламени шапки и се отправиха към плажа.

За всеобща изненада Кристиано изневери на себе си. Да, той отиде на плажа, и то с яхта, струваща 50 хил. евро на ден. Само дето не напълни луксозната лодка със силиконови хубавици от най-висока класа. Вместо това суперзвездата на световния футбол качи на борда сина си, майка си и още няколко членове на огромната си фамилия. И папараците бяха принудени да снимат как въздебелата сеньора Мария Долорес дос Сантос Авейро упорито разтриваше бутовете на синчето си.

Този път ловците на сензации удариха на камък. Просто не бяха заложили на правилния кон. Защото и това лято се случиха достатъчно любопитни събития. Топспортистите не изневериха на себе си и превзеха най-скъпарските курорти, за да дадат достатъчно повод на простосмъртните за пореден път да им завидят до дъното на душата.

И като казахме завист - веднага се сещаме за нашите географски ширини. Нали уж тук живеят най-завистливите индивиди. Поне така твърдят хората от щаба на Григор Димитров, които правят всичко възможно да го опазят от "всенародната любов". Гришо често беше споменаван в социалните мрежи, след като на бял свят излезе връзката му с кака Никол Шерцингер. Мнозина направиха връзка между вялото му представяне на корта с горещите му изяви в леглото на световноизвестната певица.

Сега обаче хейтърите имат нов повод да коментират Гришо. Неговата палава приятелка беше снимана да гушка свойски испански супермодел. 37-годишната красавица си прекарва страхотно в Ибиса, докато официалното й гадже се потеше на "Мастърс" в Торонто. На Никол явно не й се е било път до Канада и предпочете да си прекарва дните в компанията на Тайсън Бекфорд. Последният е лице на куп козметични компании, тъй като от раз лепи женските погледи с изваяното си тяло.

Папараци успяха да щракнат как 45-годишният шоколадов красавец се забавлява в морето с Никол. Двамата използват момента да проверят кой как се е представил във фитнеса преди идването на лятната ваканция. Медиите моментално попитаха дали Никол не се е разделила с нашия тенисист номер 1, след като така смело изследва мускулите по тялото на мъжкия вариант на Наоми Кембъл.

Какво казва Никол за приятелството си с шоколадовия красавец, с какви жени беше спипан английският футболен национал Рахийм Стърлинг, докато любимата му е на почивка на остров Крит, четете в хартиеното издание на вестник "168 часа"