Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много депресия, много амок в тази клета Германия. Много самонападащи се жени, също така.

На последния клет бежанец, който се дезинтегрира взривно вчера, вероятно докато е ловил покемони, му отказали бежански статут преди две години.

Ама не го върнали обратно, вероятно защото не е политически коректно. Вероятно защото разни "приятели на бежанците", съучастници на нашенските такива, оказват натиск над съответните власти. Също както политически коректните наши НПО-та са оказвали натиск върху български съд, за да бъде освободен главорезът Ахмед Чатаев. Същият, който изби десетки невинни на истанбулското летище.

Другият пришълец и убиец бил депресиран последовател на Брейвик и фанатичен десен расист. Ти да видиш. Персиец-нацист. Ташаци.

Човек с двойно гражданство, което май е забранено от немското законодателство.Та същият натурализиран персиец Али, беше представен политкоректно като "Давид". Остава да научим, че всъщност се казва Адолф.

Предстои да научим, че нападателят от влака в Германия, отново клет бежанец от Афганистан, който кла хора с брадва и нож, всъщност е китаец, който страда от гъбички или запек, или и от двете. И затова така прави с брадвата. Или е братовчед на Алф и племенник на Ити. И че знамето на "Ислямска държава", открито в дома му, не е знаме на "Ислямска държава" е ковьорче за телевизор, с петна от чай от куркума.

Да, това е фалшивата политическа коректност. И очакваните резултати от нея.

От същите "медии", които криха подло и скандално масовите нападения над жени. Не само в Германия. Имаме ги и тук същите три-четири пропагандни псевдо-медии.

Не Али-Давид-Адолф, а Европа е в амок. Амокът й е политическата коректност.

Коментарът и колажът са от профила на евродепутата във фейсбук