Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Плаването включва тематични вечери и специални стаи за еротични забавления. Оргиите ще са по взаимно съгласие.Менюто е само с храни афродизиаци.През 8-дневния круиз “Желание” ще се изпълняват сексуалните фантазии на всички.

Пътешествието в открито море с круизен кораб отдавна не е развлечение предимно за заможни пенсионери. За да привлекат на борда си и млади хора, туристическите компании измислят все по-атрактивни оферти за почивки.

В момента тематичните круизи са истинска сензация, а едно определено пътуване набира все по-голяма популярност в световните медии. Билетите за първия секскруиз в света вече са в продажба, а местата са започнали да се запълват година преди плаването. Осем дни необуздан секс без ограничения на един от най-луксозните кораби в света. Това ще очакват първите туристи, наели каюти за пътешествие с огромния лайнер.

Билетите за първия секскруиз в света, който ще потегли във водите на Адриатическо море, вече свършват. Осемдневното пътешествие, предлагано от мексиканска компания, е само за пълнолетни. Турът се нарича "Желание" и ще бъде през лятото догодина. Плаването ще започне от Италия и ще премине през териториалните води на Хърватия и Словения. Очаква се секскруизът да има грандиозен успех и да бъде повторен през 2018 г., като тогава ще стартира от Рим.

Програмата на плаването ще включва различни развлечения като тематични вечери и специални стаи за еротични забавления. Корабът ще разполага и с обособени зони, в които ще може да се ходи изцяло без дрехи. Всички ще могат да се разхождат чисто голи на местата, където е обозначено, че облеклото е по желание. Засега е ясно, че в ресторантите и магазините ще се влиза само с дрехи, но това е по хигиенични причини.

Най-скъпата услуга, която почивката предлага, е луксозен апартамент за 10 996 долара. Най-достъпната каюта пък ще е с цена от 2883 долара.

Адриатическото морско пътешествие за пълнолетни ще е на борда на лайнера "Азамара куест". На пръв поглед това е една обикновена почивка на круизен кораб. На борда му могат да се открият басейни, магазини и няколко ресторанта. Пътниците ще се насладят на СПА и козметичен салон. Всичко необходимо за една идеална ваканция.

Това, което прави тази почивка различна, са специалните сексуслуги. При обиколката, наречена "Желание", сексът няма да е табу. Всеки ще може да се наслади максимално на удоволствието, без да се притеснява.

"Ще създадем перфектната чувствена атмосфера за възрастни. Имаме 30-годишен опит в организирането на круизи и знаем от какво се нуждаят пътниците. Не се съмняваме, че това пътуване ще промени живота на гостите ни и те ще искат да го повторят. Определено е добър начин да се измъкнеш от ежедневието и да се отдадеш на чувствата", каза Родриго де ла Пеня, един от организаторите.

Круизът ще даде на пътниците пълна свобода да изразят чувствата си. Идеята на пътуването е да могат двойките да се отпуснат и да задоволят и най-скандалните си сексуални желания

Никой обаче не спира двойките да правят каквото й да било, стига да е на определените за това места. Макар и дошли от различни държави, хората на борда на лайнера ще могат да се сближават колкото пожелаят.

Оргиите не са забранени, правилото е да бъдат по взаимно съгласие.

Специалната програма на пътуването е готова да изпълни всички фантазии на пътниците. Определени стаи за игри за възрастни вече са оборудвани с всевъзможни сексиграчки. На разположение са белезници, кожени дрехи, камшици и още куп атрибути. Всеки пътник е изготвил списък със сексинструменти, за които мечтае, а голяма част от тях ще бъдат осигурени.

По време на почивката ще бъдат организирани няколко тематични вечери. За да се появят на тях, пътниците ще трябва да спазват специален дрескод. Ще има и чисто гола гала вечер. В някои стаи гостите на кораба ще могат да правят секс един пред друг.

На борда има и кино, което ще излъчва само филми за пълнолетни. Цялото пътуване е замислено да осигури максимален комфорт за всички двойки. За тези, които желаят да са сами, има тихи еротични стаи, а останалите могат да се препичат чисто голи около басейна и да плуват във водата със секскукли.

Организаторите са категорични, че това е една провокативна развлекателна програма, създадена специално за любовчиите. Ще има и стаи със съвети за по-неопитните двойки, които са готови да изпробват всичко в секса. Те ще могат да се насладят и на видеоуроци.

Дори храната е подбрана специално за сексманиаци. Голяма част от менюто са храни афродизиаци, които повдигат либидото. За гурме порциите ще се грижат едни от най-добрите майстори готвачи. Круизът предлага избор от шест различни възможности за хранене, включително и сервиране в каютите.

Очаква се туристическата агенция да разкрие още възбуждащи подробности около самото пътуване, когато наближи датата за отплаване. От фирмата обаче са категорични, че ще запазят анонимността на всеки пътник, качил се на борда. Без значние дали той е световноизвестна личност, или е непознат за обществото.

По време на плаването всички телефони ще бъдат иззети, а снимките на борда са строго забранени. И ако все пак някоя двойка реши, че иска да си направи свой собствен порноклип, екипът е готов да откликне и да осигури камера, а филмът ще им бъде предаден при напускане на палубата.

Не всичко на борда на круиз "Желание" ще е позволено. Там не се толерират шумът след полунощ и прекрачването на правилата. Наркотиците са забранени. Прекалено скъпите предмети трябва да бъдат поставени в сейф, в противен случай управата на кораба не носи отговорност. Сексът с персонала и споделянето на алкохол с него са строго забранени.

Нудистки ресторант отваря врати за лятото в Лондон

Над 30 000 души са се записали в листата на чакащите за маса в "гол" ресторант, който ще отвори врати само за летния сезон в Лондон. Някои от тях ще трябва да почакат доста дълго, преди да опитат храната на заведението, тъй като капацитетът на ресторанта е от едва 42-ма души.

Идеята на ресторанта е да накара хората да се върнат обратно към природата, далеч от индустриализираните световни тенденции и модни влечения, демонстрирани в ресторантите. От там идва и името на заведението - The Bunyadi, което е хинду термин за "естествено".

Освен че в заведението ще трябва да обядвате чисто голи, няма да можете да използвате мобилен телефон и дори електрически крушки. "Гостите ще могат да се насладят на прекрасна кухня и да преживеят една нощ без всичко излишно – храна без химикали и оцветители, без електричество, без телефони и дори без дрехи, ако пожелаят", казват собствениците на заведението.

Ресторантът ще има отделни секции за голи и облечени, както и съблекалня за първите. Не е ясно каква точно ще е сервираната храна. "Идеята е да изживеете истинско освобождаване. Работихме здраво по дизайна на пространството, в което всеки обект, с който клиентите имат досег, е гол. Използването на естествен бамбук и свещи ни позволи да направим ресторанта дискретен, като едновременно с това запазихме характера му", описва концепцията на голия ресторант основателят на компанията Себ Лиял.