Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Букмейкърите дават най-големи шансове на Ейдън Търнър от “Хобит”. Следват го чернокожият Идрис Елба и Том Харди от “Лудия Макс”.

Cлед близо 10 години на вярна служба на сивия Астън Мартин и тесните Спидо, Даниел Крейг отхвърли офертата от 60 милиона долара за да продължи да бъде Джеймс Бонд.

С отказа му да се върне към ролята си на най-известния таен агент, той даде началото на поредната истерия. Целият свят се опитва да разбере, кой ще влезе в обувките на следващия Бонд. Залозите на Острова са ожесточени, а в листите с най-вероятни актьрои постоянно се появяват изненадващи имена.Феновете в интернет пространството пък задръстват мрежата със своите спекулации и колажи с предложенията си за следващия Джеймс Бонд.

С най-големи шансове според букмейкърите е Ейдън Търнър, който се въплати в ролята на Кили от "Хобит". Търнър спечели първата си позиция след участието си в екранизация по книга на Агата Кристи "И тогава не остана никой", в която се подвизава с елегантен костюм и цигара в ръка. Мрежата веднага избухна, че 32-годишният актьор ще бъде перфектен Бонд, след като чудесно се е справил с ролята на чаровния и опасен Филип Ломбард.

Но най-голяма беше истерията от страна на феновете по мега звездата Том Хидълстън. След брилятното му представяне като шпионин в The Night Manager, той веднага бе поставен на едно от челните места за следващия бонд. Получи рекордни залози от букмейкърите, но за съжаление даде да се разбере, че "никога не е говорил с никого, който парави тези филми."

Въпреки че се твърдеше, че Хидълстън е в напреднали преговори за ролята, заложилите на неговото име останаха с пръст в устата.Но все пак Том заяви, че да я изгирае ще е "невероятна възможност".

За Идрис Елба интернет пространството казва, че е повече Бонд от Бонд. А е и пределно ясно, че той никога не би върнал ролята, ако тя му бъде предложенва. В свое интервю Елба споделя: "Аз може би съм най- известният Джеймс Бонд, а дори не съм бил в ролята." Зад гърба на актьора има и огромна фенбаза, която разчита и на доказателството, че стдуото е обмисляло работа с него. Тази информация стана достояние на феновете, след като хакери влязоха в базата данни на Sony Pictures.

Целият шум около първия чернокож Бонд обаче може би има негативен отпечатък върху Елба. Той казва: "Ако бях на мястото на продуцентите и всички ми посочваха само един актьор, то каква щеше да е изненадата след това?"

Според британската букмейкърска компания BoyleSports Том Харди бързо се изкачва в листата с претендентите за ролята. Говорител на BoyleSports казва, че очакват съвсем скоро той да е на върха. Харди напоследък се свързва най-много с "Лудия Макс: Пътят на яростта", който занесе цели 6 оскара вкъщи през изминалата година. Да смениш мръсните дрехи на постапокалиптичния воин с лъснатия костюм на Бонд може да е трудно. Но Харди е доказал не веднъж, че е хамелеон и може да влезе във всяка роля.

Името на Деймън Люис започна да се спряга за ролята миналия юни, когато британските букмейкъри обявиха, че наддаванията за него рязко са се увеличили. Самият Люис още не е коментирал спекулациите, но през 2013 г. той се пошегува с британския вестник "ТелеграФ", че шотландските корени на Бонд "проправят перфектно пътя за червенокос Бонд".

И докато коментарите и спекулациите се вихрят с пълна сила, Хю Джакмън също хвърли шапката си на ринга. Той разкри, че преди години е бил търсен за ролята на Бонд, но по това време е бил съсредоточен върху героя си в X-men 2 и не смятал, че времето е подходящо. Когато беше запитан дали при следващо предложение би приел ролята, Джакмън заяви, че сериозно би обмислил предложението. 

Хенри Сивил пък разкри, че е кандидатствал за ролята на Бонд заедно с Даниел Крейг през 2005 г., но студиото решило, че е прекалено млад. Сега, след близо 11 години, той вече е на по-приемлива възраст за продуцентите и все още има това излъчване на Бонд. Сивил доказа, че е и перфектен шпионин, след като участва във филма на Гай Ричи The Man from U.N.C.L.E. Продукцията получи смесени коментари, но специално тези за героя на Хенри бяха задоволителни.

Следващият, който е доста напред в листата за господин Бонд, е Майкъл Фасбендър. Подкрепата на феновете за него не е много шумна, но той е сред първите 7 имена и е доста етусиазиран за ролята. Актьорът, който играе Магнето в поредицата X-men е доказал на света, че е брилянтен в работата си. Но пред него стои една малка или може би огромна пречка.

Фасбендър е роден в Германия, а за ролята на най-известния шпионин се приемат само чистокръвни поданици на Кралицата. А може би е време това да се промени, след като Майкъл влезе в кожата на Макбет в едноименния филм, а германци са собствениците на почти всичко, което се смята за британско. Като се започне от червените автобуси, та чак до Мини Купърите.

А може би е време Джеймс Бонд да стане... жена?

Джилиън Андерсън шокира феновете си, след като пусна в туитър колаж на себе си като следващия Джеймс Бонд. Звездата от "Досиетата Х" написа: "Това е Бонд. Джейн Бонд" и добави: "Не знам кой е направил това, но го обожавам." А хората, обитаващи пронстраството на социалната мрежа, веднага полудяха по идеята жена да е следващият Бонд. Появиха се дори крайни коментари като "Бих продал душата си на Сатаната, само и само Бонд да бъде жена." С това си свое действие Андерсън бе единствената жена, която влезе в топ 10 на най-търсените в гугъл "следващи Джеймс Бонд актьори" и зае шестото място със своята Джейн Бонд.

Ураганът от спекулации е мощен, но в крайна сметка последната дума не е в ръцете на феновете. В скорошно интервю вече бившият режисьор на поредицата Сам Менденс казва: "Има един постоянен дебат за това кой ще бъде следващият Бонд. Истината е, че това не е демокрация. Не е X-factor, не е европейски референдум или публичен вот. Продуцентът Барбара Броколи решава кой ще е следващият Бонд. Без нея Крейг нямаше да го има, защото той нямаше никаква подкрепа от страна на феновете. Край на историята."

А ако сте смелчаци, можете да заложите своите 8 паунда на Роби Уилямс. Сбъдне ли се прогнозата на Мендес, че следващият Бонд ще е голяма изненада, то това налудниа во решение може да ви донесе допълнителни 1000 паунда в джоба.