Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристина Пименова не получава роля в “Здрач” заради лош английски

Кристина Пименова е известна като най-красивото дете в света. Синеоката и русокоса руска красавица успява да завладее всички с чара си едва 4-годишна, а днес именно той й носи милиони.

За седмица детето успява да припечели почти колкото най-успешните супермодели в света. Предложенията за работа не спират да валят, а почитателите на Пименова трудно могат да бъдат преброени.

Кариерата на малката красавица започва, когато тя е едва на 4 годинки. Родената в Париж Кристина е дете на футболиста на “Локомотив” - (Москва) Руслан Пименов. Малко след появата й на бял свят семейството се мести в Москва. Майка й Гликерия открива в малкото момиченце чар, безупречна красота и фотогеничност и решава да развива тези негови качества в кариера на модел. Кристина има и по-голяма сестра Наталия, която е на 15 години и учи в Англия.

Днес “чаровницата на XXI век” е на 10 години. Кристина има зад гърба си солидно количество фотосесии за едни от големите модни гиганти. Тя е любимка на редица дизайнери и често е канена на техните ревюта.

Портфолиото на невръстното дете включва ревюта, кампании и

фотосесии за едни от най-големите световни

модни лейбъли като Prada,

Burberry и Benetton. Успех, с който не могат да се похвалят доста по-големи и улегнали професионални модели. няколко пъти рускинята е била на корицата на детския вариант на Vouge, известен като модна библия.

Девойката диктува тенденциите в детската мода. Могат да се открият стотици момиченца, които следват стила на Пименова и искат да приличат на нея. В социалните мрежи русначето не спира да показва личния си живот и социалния си статус. Момиченцето живее охолно и обича да разкрива пред феновете си скъпите си вещи. Макар 10- годишна, девойката има колекция от над 300 дамски чанти. Гардеробът й в момента се оценява на над милион, а бижутата й се пазят в семеен сейф. Тя не си позволява да излезе от вкъщи зле облечена, защото папараците я дебнат отвсякъде. Невръстната девойка внимава много и как се изразява.

Майка й позволява да

дава интервюта само

на престижни издания

и държи дъщеря й да е на корица.

Именно майката на Кристина се изявява и като нейн мениджър. За популярността си в модния бранш малката Пименова трябва да благодари на нея. Осъзнавайки силата на интернет и социалните мрежи, Гликерия постоянно публикува снимки на своята малка дъщеря, които срещат разнородни и противоречиви реакции от страна на потребителите. Майка й управлява интернет профила й в социалните медии, като редовно поства снимки на хубавата си дъщеря в Instagram, където Кристина има над 300 хиляди последователи. Малката хубавица има още над 2 млн. фенове във фейсбук и 1000 в туитър.

Не всички обаче са запленени от красотата на малката Кристина. Напоследък се появиха доста коментари, че снимките на девойката по тениска и къси панталонки привличат педофилите.

“Къде видяхте порнографски контекст в тези снимки? Този, на когото са се сторили педофилски, е извратен. Дъщеря ми е детски модел и се облича за снимките така, както трябва да се обличат децата на нейната възраст. Никога не бих й позволила да изглежда пошло”, коментира в социалните мрежи майка й Гликерия.

За голяма група хора обаче си остава недопустимо едно 10-годишно момиче да бъде третирано като професионален модел на такава ранна възраст и да бъде представяно като сексуален обект. Във фейсбук профила на Кристина

често се разразяват онлайн войни между възмутени родители и майка й,

която е администратор на фен страницата й.

След като вече е придобила световна слава в модния бранш, малката красавица иска да се развива и в друга сфера. Мечтата на момичето е да завладее и киноиндустрията. В момента тя посещава най-различни актьорски курсове, за да доразвие таланта си.

Девойката не успява

да получи роля

в хитовия “Здрач”

заради лош английски. Кристина трябвало да изиграе Ремисими, но продуцентите я отстранили малко преди края на конкурса. Грешката с лошия английски на детето вече е поправена от майка й. Кристина започнала моментално ускорен курс по езици и днес е повече от перфектна. В момента рускинята е в търсене на перфектната роля в киното, която да я изстреля сред най-добрите. Момиченцето често се явява на прослушвания, и то предимно за роли в хитови филми, но до момента не е получило нито една. Амбициозната й майка обаче е категорична, че няма да се откажат.

Към днешна дата Кристина вече е на 10 години и продължава с модните си изяви, като ги съчетава с ученето и уроците по художествена гимнастика, които посещава при бившата руска състезателка и носител на множество златни медали Олга Карпанова.

“Не ми остава свободно време да се забавлявам с деца, но ми харесва да се снимам и не искам да спирам. Искам и да се състезавам и след време да печеля медали. Всичките ми занимания не ми пречат да съм добра с уроците в училище, но мама много ми помага”, споделя в свое интервю най-красивото дете в света.