Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Верен другар на Тодор Славков в безкрайните нощни гуляи наскоро разказа пред „168 часа" любопитна история с негово участие. Тръгнало слух, че Малък Тошко съвсем е занемарил външния си вид, след като започнал да се появява по баровете с едни и същи дрехи в продължение на няколко поредни нощи.
В действителност няма проблем с личната хигиена на внука на Тодор Живков. Той просто имал навика да отиде в магазина и да си купи няколко еднакви тениски, дънки и сака. Славков-младши никога не се е интересувал особено от хорското мнение и няма проблем да се появява с една и съща конфекция на публични места. Най-скандалният съквартирант в „Биг брадър ол старс" вече показа своето предпочитание към чисто черните дрехи в шоуто. Другата му голяма страст очевидно е алкохолът, ако се вярва на това, което ни показват продуцентите на риалити формата. Славков често изпада в тотално алкохолно умопомрачение,
което го кара да влиза в конфликти с останалите съквартиранти. Най-непримирима към поведението на Тодор е неговата доскорошно близка приятелка Катето Евро. Актрисата беше възмутена от желанието на Славков да й покаже интимните си части и дори заплаши да напусне шоуто. Това принуди продуцентите да заплашат Малък Тошко с изхвърляне от Къщата на „Биг брадър", ако моментално не спре с пиянските изцепки.
Изгонят ли го от формата, внукът на Тато автоматично ще трябва да се лиши от тлъстия хонорар, за който се е договорил с Нико Тупарев. Според два авторитетни източника става дума за сума в рамките на 15-20 хил. лева. „Какво толкова, той има достатъчно пари и едва ли ще спре да се забавлява в шоуто", сигурно ще си кажат хората, които не са запознати отблизо с последните житейски перипетии на известния купонджиия.
Той със сигурност разчита на парите, тъй като бизнес делата му през последните години не вървят никак добре. Нещо повече, Славков е задлъжнял сериозно на различни кредитори, които
си искат парите
час по-скоро
Стигнало се дотам, че двама бизнесмени, дали пари на заем на Малък Тошко, са ходили в „Нова телевизия", за да проверят какъв е шансът да приберат хонорара на риалити звездата от участието му в „Биг брадър".
„Става дума за много странно посещение. Двама кредитори са търсели шефовете, за да ги разпитват къде и как ще си получи парите Тодор Славков. Те имат намерението да ползват услугите на съдия-изпълнител, който да се погрижи за дълговете, които г-н Славков очевидно от много време е забравил да оправи. Номерът е, че той може да се разбере парите му да отидат по чужда сметка
и така да преметне хората,
които са го спонсорирали от доста дълго време насам. Ръководството ни се е оправдало, че въпросът за хонорара на Славков е от компетенцията на продуцента Нико Тупарев", разказаха за „168 часа" журналисти от Нова телевизия.

Цялата история четете в печатното издание на в. "168 часа"