Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не чак толкова популярният за широката общественост рапър Wosh MC е фаворитът за спечелването на титлата във "ВИП брадър", съобщиха от екипа на шоуто за "168 часа".
Младият и неподправен певец до този момент уверено водеше в класирането всеки път, когато го пращаха на елиминации. Анализите на продуцентите показват, че той е с едни гърди пред конкуренцията и на финалната права. Ще трябва да се случат крайно драматични събития в последните дни на риалити проекта, за да се пренареди класирането.
"Wosh MC е единственият в къщата, който не се забърка в скандали, не въртя интриги
и не се опита да окаля уж близките си приятели
А и е симпатичен на зрителите заради добродушието си. Честно си казва, каквото му е на сърцето, и реагира емоционално, когато другите се карат около него", изброяват от екипа на шоуто предимствата на младока, с които се е издигнал в очите на публиката.
Фаворитът на зрителите можеше да се смята за 99-процентов победител, ако баща му се беше навил да участва във финалния лайф, за да подкрепи наследника си. По време на двумесечния си престой Wosh MC нито веднъж не се изхитри да парадира с факта, че е син на големия ни артист Иван Иванов. Звездата от "Всичко е любов" от години живее почти като отшелник. След 1989 г. актьорът изчезна и от екрана, и от житейската сцена. Затваря се в апартамента си близо до пазара "Иван Вазов", а след това се мести в малката си къщичка в панагюрско село. През всичките тези години почти не дава интервюта и избягва срещите с многобройните си фенове.
Появата му във "ВИП брадър" със сигурност би се възприела като сензация от зрителите, а топлите му думи за сина му Стефан щяха да направят музиканта абсолютен фаворит.
"Многократно търсихме контакт с Иван Иванов, но той всеки път с еднаква категоричност ни отказваше да дойде в телевизията. Не желае името му по никакъв начин да се свързва с шоуто. Стефан очевидно също е наясно с възгледите на баща си и гледа да не го обсъжда в ефир. Толкова голям артист със сигурност щеше да е полезен за зрителския ни интерес, но сме длъжни да уважим позицията му да остане в сянка", обясняват хора, заети с реализацията на проекта.


Какви са шансовете Wosh MC да остане последен в Къщата на "ВИП брадър", четете в новия брой на в. "168 часа"